Minden szakítás szomorú és nehéz, még akkor is ha már elmúlik a szerelem. A végszó kimondásának számtalan módja létezik, hála az okos-eszközöknek, mivel ott az SMS, az e-mail, vagy a telefon. De fordított esetben, a szerelem mámorában mi szívesen vennénk, ha személyes kontakt nélkül vennének tőlünk könnyes búcsút? Egészen biztosan nem! Úgy, hogy szedjük össze magunkat, igazi Férfi módjára, hogy még a szakítás után se lehessen rossz  hírünket kelteni, mivel ki tudja, lehet exbarátnőnk öribarija lesz számunkra az Igazi!

Biztosan ezt akarod?

Elcsépelt mondat, de mielőtt kimondanánk a végszót, érdemes jól végig gondolnunk, hogy tényleg eltudjuk képzelni az életünket a jelenlegi párunk nélkül? Lesz, aki kimossa a zoknijainkat? Aki finom vacsorát rendel nekünk, vagy elviszi a kutyát a kozmetikushoz? Esetleg találunk majd helyette egy sokkal csinosabb és fiatalabb kísérőt, de boldoggá tenne ez minket? Akik itt be is fejezték az olvasást, azoknak csak gratulálni tudunk és a figyelmükbe ajánlani egy óriási csokor rózsát, hogy gond nélkül elsimíthassák az esti veszekedés hevében egymásnak vágott szitokáradatot.

Egyeztess egy találkát

Ha hosszabb, komolyabb kapcsolatról van szó, akkor válasszunk valamilyen nyugodt, csendes helyet, mondjuk vízpartot vagy egy kisebb parkot, ahol tisztázhatjuk a dolgokat. De nem rossz ötlet egy eldugottabb kávézó sem, már ha nem számítunk sírdogálásra. Amit viszont tényleg felejtsünk el: az első randihelyszínünk, egy olyan hely, ahol kimondtuk, hogy szeretlek, vagy a legkedvesebb közös éttermünk. Az alábbi mondatot pedig égessük bele a gondolatainkba: ÚRIEMBER NEM PÖTYÖG! – Kerüljünk tehát el mindenfajta teljesen személytelen kommunikációs eszközt, Igen, Még a telefont is!

Kerüld a nevezetes napokat

Ha csak nem akarjuk magunkat lelketlen szörnyetegnek titulálni, ne szakítsunk Valentin-napon( különösen ha életünk volt szerelme szívecske mániás), Karácsonykor, mikor éppen a szüleit kellene meglátogatnunk, vagy a Születésnapján, amikor teljesen másfajta meglepetésre számít. De érdemes informálódnunk, hogy mikor van az évfordulónk, ugyanis ez is a nehezen elviselhető kategóriába tartozik. Ha már nagyon rajtunk van a hoppáré, inkább még húzzuk pár napig a dolgot, csak, hogy a hírnevünk ne szenvedjen csorbát.

Mondd el őszintén!

Azt döntsük el magunk, hogy inkább csapjunk bele gyorsan a lecsóba, vagy small-talk-oljunk egy órát, mielőtt ténylegesen tisztázzuk a  dolgokat. De van, amit semmiképp se felejtsünk el közölni:

VÉGE!– nem is gondolnánk, milyen fejlett a nők logikai készsége, így a félreértések elkerülése végett mondjuk ki, hogy búcsúzunk, nem csak szünetelünk.

Miért van vége?– az egyszerűen nem illünk össze kifogásnál találjunk valami hihetőbbet…

Ezt tényleg eldöntöttük!– viselkedjünk határozottan, ne hassanak meg minket a könnyek. Hiszen átgondoltuk, tényleg ezt szeretnénk, mutassuk akkor ezt kifelé is.

Csendben utána is

Miután tisztáztunk mindent, elbúcsúztunk, ne irkáljunk zavaros üzeneteket, még a búfelejtő szakító-party-n sem. Ha esetleg még a találkozó után is feszültség maradt bennünk, ne osszuk meg a meztelen képeket, ne terjesszünk lealacsonyító pletykákat és a rólunk terjesztettekre se reagáljunk csúnyán. Legyünk méltóságteljesek!

A fentiek észben tartása mellett biztosan nem fognak minket a tapló és a féreg szavak különböző bővítményeivel illetni, hiszen mi korrekten, figyelmesen, őszintén viselkedtünk, szeretnénk tovább lépni, és szeretnénk a partnerünknek is megadni a boldogság lehetőségét!

IRÁNY A GENTLEMAN-TÍZPARANCSOLAT>>

Billionaire életérzés
8/10
Exkluzivitás
9/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 8.3/10