Nem titok, hogy azok a férfiak, akik szivaroznak, nagyon kényesek a minőségre. Az Imperiali Geneve megalkotta a legelőkelőbb szivartartó ládát, az Emperadort, amin több mint két évig 100 kézműves dolgozott. Az Emperadort az teszi különlegessé, hogy keveri a hagyományos és az innovációs technológiát.

A láda jelszóval védett, amit egy touchpadon keresztül lehet feloldani, 2600 féle üvegből és alumíniumból alakították ki. Egy szabadalmaztatott rendszer alakítja a levegőt vízzé, hogy bármilyen éghajlaton optimális hőmérsékletet és páratartalmat generáljon a minőségi szivarok számára. A doboz szigetelését ugyan abból a speciális anyagból fejlesztették ki, mint amiből a NASA asztronautáinak a ruháit.

A legnagyobb turbillon időmérővel látták el a dobozt, ez a svájci Fabrice Thuller órák egyike, amely 323 részből áll, drámai fekete lakkos tárcsával díszítve. Az Emperador készítői mindennapi használatot figyelembe véve, a vágót, az öngyújtót sőt még a hamutartót is beépítették, hogy a szivarozás élményét az alap dolgok hiánya még véletlenül se tudja megzavarni. 

„Miután életünk nagy részét Svájcban töltöttük, szenvedélyesen imádtuk a tervezés és a mechanika kereszteződését” -mondta Stéphane Nazzal a társalapító. „Esztétikailag a svájci hagyományokra támaszkodtunk, és arany részletekkel egészítettük ki.”

Ha valakinek a fekete szín nem tetszik, válogathat a fém és a faanyagok lehetőségeiből. Aki ilyen szivarládát vásárol, természetesen nem üresen kapja meg. 24 karátos aranylevéllel bevont nicaraguai és hondurasi minőségi szivarokkal van feltölte. Évente csak 12 darab Emperadort gyártanak, tehát, ha egy ilyenre vágysz, lehet jobb ha már most megrendeled.