b1-robot

A világon elsőként,várhatóan nyár közepén ( de egyes, remélhetőleg teljesen téves, híresztelések szerint csak 2016-ban) nyitja majd meg kapuit, a teljesen automatizált, tehát robotikus személyzettel üzemelő hotel, a japán Nagasaki tartományban, a Huis ten Bosch, holland stílusú park szomszédságában. Bár a koncepció nem teljesen világos, hogyan illeszkedik a kis csatornák és a vörös téglás házak árnyékába az ultramodern robot-szálloda, a Hen-na hotel.

A hatalmas hallba belépve, tervezetten 3, teljesen élethű “actroid” fogadja majd a vendégeket, már ha a pornófilmekben illusztrált, európai vonásokkal megáldott, nagymellű manga-lányok élethűnek tekinthetőek. A robotlányok folyékonyan kommunikálnak majd japánul, angolul,kínaiul és koreai nyelven illetve képesek lesznek kézmozdulatokat is végezni és szemkontaktust kialakítani( csak nehogy elcsábítsanak minket…).

Henn-na Hotel1

Ezen kívül lesznek még csomaghordó, ajtónálló,takarító és egyéb szolgáltatásokra alkalmas robotok, melyek már inkább gépszerűek lesznek, mivel részletes japán kutatások alapján, a gépszerű robotokat sokkal inkább elfogadják és szimpatikusabbnak tekintik az átlag emberek, mint a túlságosan emberi kinézetűeket. De aki mégis inkább a csini robotlányokra szavazna, annak sem kell csalódnia, mivel 10 “cselédlány” is 0-24 órás szolgálatot teljesít( kíváncsiak leszünk a szolgáltatások pontos leírására…).

Actroid

A Hen-na hotel nem csak érdekes és újszerű, de a robotikus működésnek köszönhetően a legköltségkímélőbb hotel lehetne a világon, amelyből a befektető-csoport a közeljövőben még 1000 létesítményt akar felhúzni, szerte az egész világon.

A 72 szobából álló komplexumban egy átlagos, egy ágyas szoba 17 000 Ft-ba kerül majd éjszakánként, a franciaágyas verzió pedig 43 000 Ft-ba. Persze lesznek majd lakosztályok és egyedi szobák is, amelyek ennek többszörösébe is kerülhetnek. Bár, ha az alacsony költségekből indulunk kell, azért nem kell milliós tételekkel számolnunk.

A szemfülesek már most szabadon hagyják a július 27-ei hétvégéjüket és lefoglalnak egy lakosztályt, hogy elsőként készíthessenek egy közös képet a klón hadsereggel, vagy akár egy női Terminátorral( megspórolva ezzel laza 500.000 Ft-ot).

INKÁBB A HAGYOMÁNYOS COTE D’AZUR-T VÁLASZTANÁD?>>

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
8/10
High-end faktor
9/10
Overall score: 8.7/10