Az Egyesült Államokban már piacra dobott, nálunk várhatóan tavasszal ( vagy az afamentes.hu-ról akár azonnal) érkező édességek között, találunk majd friss mentás kiadást, klasszikus kakaós krémet,savanykás bogyós gyümölcsöket, pikáns karamellát vagy frissítő citromot. De érdekesen hangzik a Golden Oreo fedőnév alatt futó, kakaós keksz helyett, vaníliás kekszbe burkolt krémmel, vagy a Születésnapi Torta ízesítésű, színes cukorkákkal megspékelt finomság.

Persze a világutazók nem estek hanyatt a székükkel a meglepetéstől, hiszen Japánban már régóta létezik zöld teás, Argentínában csokis-banános, Kínában pedig narancs-mangó ízesítés is!

Ha pedig még a számtalan ízvariáció is kevés lenne, a Huffington Post megálmodta nekünk az Oreo szendvicseket, amelyeket bárki könnyedén elkészíthet, ha finoman szétszedjük( ahogy evés előtt is) a kekszeket és az egyes ízvariációk töltelékeit egymásra pakolgatjuk.

Adunk pár tippet a “főzőcskézéshez”, hogy ti is megtalálhassátok a kedvenceteket!

Citrom-menta

Ezzel a frissítő, nyári ízvilággal biztosan lehűthetjük majd magunkat a malibui medencék mellett sütkérezve.

Oreo 1

Savanykás menta

Ha a fanyar bogyós gyümölcsöket és a frissítő mentát kombináljuk, abból biztosan nem sülhet ki semmi rossz.

Oreo2

Csokis szülinapi torta

A cukorkákkal feldobott vaníliás krém egy kis csokival megspékelve az igazi! Nekünk ez lett a tuti befutó!

Oreo3

Mentás Csoki

A jó öreg nyári frissítő édesség Oreo kiadása. Kicsit hasonlít az After 8-hez, csak talán még annál is finomabb!

Oreo4

Citromos vanília

Készítsünk egy ellenállhatatlan nasit a legközelebbi pizsamapartyra, kombináljuk az aranyló vaníliás kekszeket savanykás citromos krémmel.

Oreo9

És végül a nagyravágyóknak…

Íme a BigMac Oreo verziója, a nagyétvágyú édesszájúaknak( bár nem tagadjuk, hogy mi is elfogyasztottuk egy levegőre az egészet).

Oreo5

Már a percen, kezdjük el megtankolni a magángépünket, nehogy véletlen lemaradjunk az újdonságokról, mivel előreláthatólag csak a legkelendőbb íz fog megmaradni az állandó palettán! Hízókúrára fel ( még úgy is, van egy kis időnk a nyári nyaralásig ledolgozni a felszaladt kilókat)!

INKÁBB A KÜLÖNLEGES KONZERV FAGYIT KÓSTOLNÁD MEG?>>

Billionaire életérzés
7/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
5/10
Overall score: 7.3/10