Utazzunk a Bermudákra

Michael BloombergMichael Bloomberg, milliárdos üzletember, a Salamon Brothers korábbi, a Bloomberg L.P jelenlegi tulajdonosa és mellesleg New York expolgármestere, 34 millió dolláros vagyonából könnyűszerrel megengedheti magának, hogy a neves hétvégét a Bermudákon golfozva töltse. A Mid Ocean golfklub oszlopos tagjának tavaly elég kínos pillanatokat kellett átélnie, mikor egy new york-i metrószerelvény kisiklásakor, ahol 4-en életüket vesztettek, őt szintén a szigeteken csípték el a lesifotósok:

„ Mit tehettem volna? Nem vagyok sem hivatásos tűzoltó sem rendőrfőnök!”  – kommentálta az esetet Bloomberg.Mit mondhatnánk, ilyen egy igazi billionaire.

Ünnepeljünk a Ritz-ben

Macy's fényjátékAtlanta nem egy szokványos úti cél, de a pazarul elegáns Buckhead kerület Ritz-Carlton-jában talán elviselhetővé tehetjük a kiruccanást. A hotel elsősorban a 100 különlegességet felvonultató ünnepi menüjéről híres, amelyek közül talán az ellenállhatatlanul krémes, stílusosan sütőtök ízesítésű créme-brulée-t érdemes kiemelni. De mindenképpen 7 utánra időzítsünk a vacsorát, ugyanis a lakosztályunk ablakán kitekintve érdemes megcsodálni a Macy’s áruházlánc ünnepi fényjátékát.

Hallgassunk Rick Ross-ot

Rick RossHálaadáskor érkezett meg ugyanis a milliárdos rapper új albuma, stílusosan a Hood Billionaire fedőnév alatt. Rick nagy tanácsa a billionaire mesterségről:

„ Csak hozzáállás kérdése az egész! Pofa kell, ennyi.”– ő már csak tudja, ha van képe Hálaadáskor egy egyszerű gyorsétteremből rendelni a focimeccs mellé a fűszeres csirke szárnyat.

Vacsorázzunk aranyáron

Old Homestead

Ha mindenképp mi akarnánk elkészíteni az Ünnep Billionaire selfie-jét, irány a new york-i Old Homestead steakhouse, ahol érdemes kipróbálnunk az 1600 dollárért szervírozott kaviárt, vagy laza 8700 dollárért a puhára főzött homárt akár. Ja, majd kísérjük le az egészet egy üveg 1700 dolláros Chateau Mouton Rothschild száraz fehérborral. De azt azért ne feledjük, hogy az ünnepekkor asztalt foglalók átlagba 30.000 dollárt költenek, ez alatt nekünk sem érdemes maradnunk!

A verhetetlen Martha Stweart

Almás pite

Mindenki kedvenc háziasszonya, a legendás séfkirálynő Martha Stweart minden évben meglep minket valami igazán különlegessel. Idén a kis hőálló tálkákban tálalt, whiskyvel felturbózott különleges almás pitét javasolja, vanília fagylalttal tálalva. Lehet, hogy nem olyan nagyképű, mint az Old Homestead, de hasonlóan finom. Recept itt!

És, akikkel semmiképpen se töltsük a Hálaadást…

Emmy Rossum

A Victoria’s Secret angyalka Lindsay Ellingson, a nagy show-ra készülve még a Hálaadást is jógával tölti, és még büszke is rá. Mi csak a kedves férjét sajnáljuk, vajon ő is répát vacsorázik majd? De Emmy Rossum asztalánál sem szívesen ücsörögnénk, aki cikis beöltözős bulit szervezett az ünnepre. Legyen akármennyi pénzünk és legyünk akármilyen híresek, azért a pulykát formázó kuktasapkát próbáljuk elkerülni.

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
9/10
High-end faktor
9/10
Overall score: 9/10