Az elkötelezett gazdik mindig próbálnak imádott kutyusuk kedvében járni, de egy idő után, ez nem könnyű feladat. Nincs semmi kreatív ötletünk, kedvünk vagy éppen időnk beszerezni a legmenőbb újdonságokat? A Goodiebox csapata, pont ezekre a lelkes, ám elfoglalt gazdikra gondol meglepetés csomagjaival, amelyet kifejezetten az adott kutya igényei és ízlése alapján állítanak össze!

Tényleg személy szerint az én kedvencemnek készül a csomag?

Így van! Rendelés előtt a Goodiebox felveszi veled a kapcsolatot, hogy megkérdezze kedvenced méretét, fajtáját, speciális igényeit, aktivitását, esetleges allergiáit, hogy biztosan minden egyes termék örömet okozzon Nektek!

Goodiebox1

Mit találok a csomagokban?

A kisebb boxok 3-4 db, a nagyobb boxok 4-5 db, kizárólag prémium minőségű, különleges terméket tartalmaznak, amelyek lehetnek:

-izgalmas játékok

-gondosan összeválogatott, természetes összetevőkből készülő jutalomfalatok, snack-ek vagy eledelek

– tápláló vitaminok

– szépségápolási, szőrápolási termékek

– kiegészítők, mint egy csinos ruha vagy egy kényelmes nyakörv

– vagy akár kedvezmények is a város legmenőbb kutyakozmetikusához, vagy kutyamasszőrjéhez

Mi is kaptunk meglepetés csomagot!

Hála a Goodiebox lelkes csapatának, a Billionaire szerkesztőségébe is érkezett egy különleges csomag, hogy mindhárom kutyusunknak a kedvébe járhassunk! Három kiskutyánk közül, az egy szem kislány, Sári hercegnő, aki odavan a finom nassolnivalókért, két kisfiúnk pedig Bandika, a parkok versenyfutója és Totyika, aki még kicsit félénk, ezért inkább még az anyukájával szeret otthon játszani. A gondos informálódás után, különösen szimpatikus módon, egy  hét után megérkezett a meglepetés csomagunk, amiről készítettünk egy videót is. Sárika, aki mindig itt van velünk az irodában, nagyon lelkesen fogadta a neki érkező újdonságokat!

 

A csomagunkban első körben TRIXIE Premio Duckies Light jutalomfalatokat, picike csontokra feltekert húsdarabokat találtunk, 70% kacsamellel! A teljesen cukormentes és ínycsiklandóan finom csemegére Bandi és Sári is azonnal ráraboltak!

IMG_1509

Az egész nap rágcsálható AXIS Biazoo füstölt sertésrudacskák, 100% sertésbőrből készülnek, amit Sárika is rögtön megérzett és lelkesen falatozott az irodában.

Goodiebox2

Bandika a legmozgékonyabb kutyusunk örülhetett a TRIXIE labirintus labdácskának, amely egy puha gumilabda egy kis lyukkal a közepén, ahova könnyűszerrel betudjuk helyezni a kis darabokra tört jutalomfalatokat, hogy élvezetesebb lehessen a játék.

Sárika fogai sajnos fogkövesednek, ezért neki ajándékoztuk a HUNTER Crunchy, almás ízesítésű fogtisztító csemegét, hogy neki is kellemesebb időtöltés legyen a “fogmosás”.

Hunter Crunchy apple

Totyika pedig a legjobb barátját találta meg csomagunkban, a HUNTER újrahasznosított vászonból készült kutyajátékával! Anyukájának pedig külön öröm, hogy erős, strapabíró vászon anyagának köszönhetően biztosan nem csak “egynyári szerelem” lesz a dologból!

Goodiebox3

Én is szeretnék Goodiebox-ot rendelni!

A csomagok megvásárolhatóak egyszeri alkalommal, de akár havi rendszerességgel, 3 vagy 6 hónapon keresztül is örömet szerezhetnek a kutyusunknak( persze hosszabb rendelés esetén az ismétléseket mellőzve). Nem csak azért érdemes megrendelni őket, mert különlegesek, hanem minden esetben a termékek bolti áránál alacsonyabb összegért juthatunk hozzá a meglepetésekhez! A kisebb csomag 4890 Ft-ért, a nagyobb csomag 7990 Ft-ért lehet a miénk!

Nézd meg, a Goodiebox honlapján, hogy örülnek a kutyusok a csomagoknak!

Vagy kövesd a Goodiebox-ot a Facebook vagy az Instagram felületen is!

Írj minél hamarabb az info@goodiebox.hu e-mail címre, és ha jelzed, hogy a Billionaire magazinban olvastál a csomagról, 5% kedvezményben is részesülhetsz!

Billionaire életérzés
8/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 8.7/10