Végvári TiborA Frizbi főszerkesztőjeként is ismert Tibort, mi más is inspirálhatta volna, igazi billionair-hez méltóan, első versei megszületésében, mint csinos és kacér osztálytársnői. Kezdetben csak Rómeó 3D-s lenyomataként tündökölt, majd elkezdte az őt érő mind pozitív, mind negatív gondolatokat rímekbe foglalni.

Nekünk mi jut először eszünkbe a versekről? A maratoni hosszúságúnak tűnő irodalomórák, ahol Ady depresszív megnyilvánulásait elemeztük? Vagy a halálos unalomig hallgatott Szózat? Netán a modern kortól és lelkünktől oly messze álló csöpögős szerelmes ódák? A Gondolatfröccs pont ezeket a sztereotípiákat próbálja feloldani, és egy egyedülállóan innovatív, modern köntösben eljuttatni gondolatait a közönség felé, hogy a 21. század okostelefonfüggő „geek”-jei is megérthessék a sorok mögött húzódó mondanivalót.

Mire lehet számítani? Modern műalkotásnak is beillő kalligráfiákon bemutatott költeményekre, Bohus Károly jóvoltából, és a legújabb szerzemények élő előadására, a művész legnagyobb pártolóival és barátaival, Gesztesi Károllyal és Baronits Gáborral.

Akinek még ez is egy kicsit száraznak hangzana, annak ajánljuk figyelmébe a Sinatra dalokat aláfestő jazz muzsikát és persze a korlátlan étel és bor fogyasztást, az Intercontinental exkluzív, high-end éttermében.

Mennyibe fog ez fájni nekünk? Ha a pórnéppel vegyülnénk, választhatjuk a 2990 Ft-s sima karszalagot, de mi azért mégiscsak a borkóstolással egybekötött 4990 Ft-s, vagy a korlátlan étel-ital fogyasztást magában foglaló VIP karszalagra szavaznánk, 8990 Ft-ért.

Gondolatfröccs verskiállítás

Ha eddig nem lett volna randi-ötletünk, vagy a hatalmas fantáziára valló gyertyafényes vacsoráig jutottunk, itt a remek lehetőség leendő álomnőnk lenyűgözésére a csütörtöki Gondolatfröccsön. Majd egy idézettel feldobhatjuk a hazafelé vezető utat, hogy garantált legyen a folytatás:

” Szeretlek téged, mert egyetlen vagy, szeretlek, mert te vagy maga az ég
   bárcsak minden percet, melyet Isten ad, megfoghatnám és Neked adhatnék.”  

Végvári Tibor: Fura vers ( részlet)

  

Kell ennél több? Irány a csütörtöki Gondolatfröccs, Végvári Tiborral! Részletek, itt!

Billionaire életérzés
7/10
Exkluzivitás
9/10
High-end faktor
7/10
Overall score: 7.7/10