1, Ne építsd be a kádat!

A luxus szinonimájaként is értelmezhetőek a magányosan álló, nem beépített fürdőkádak. Ha teljes felújításon gondolkozol, akkor válassz egy különleges, akár klasszikus lábakon álló, akár egy modern, letisztult vonalvezetésű darabot majd élvezd a gyertyafényes kádfürdőzést fényűző hangulatban.

2, Pihenj le a fürdődben

Ha nem küzdesz helyhiánnyal, akkor szerezz be egy kényelmes pihenőágyat, fotelt, padot vagy puffot a fürdőszobába is. Nem csak akkor veszed majd hasznát, amikor a pároddal közösen vagytok a helyiségben, hanem a levetett ruhák tárolására, a törölköző vagy köntös elhelyezésére is nagyon praktikus megoldás.

3, Tapétázz újra!

Igaz, hogy a képen látható megoldás nem túl praktikus a kád és a csaptelep közelében, de annyi egyéb felület van még, ahol bevethetsz egy sikkes tapétát! Válassz merész mintákat, vagy erős színeket, amelyek passzolnak a lakásod lakberendezési stílusához! Ha nem túl nagy a helyiség, akkor viszont ne ess túlzásba, bőven elég lesz egy-két csík is álmaid tapétájából!

4, Antik darabok

Egy szép, fából készült komód nem csak az alsóneműk hanem a fürdőszobai piperék tárolására is alkalmas. A legtöbb fürdőszoba bútor egyszerű fehér vagy világos fa színű, pedig a sötétebb fából készült, vagy akár antik darabok is érdekes hatást keltenek. Azért a drága pénzen, aukción vásárolt bútorokat nem feltétlenül erre a célra javasoljuk, de ha ügyes vagy akkor egy kis munkával egy régi, ütött-kopott darabból remek fürdőszoba-szekrényt varázsolhatsz!

5, Egy kis művészet

Ha a tapétázást egy picit drasztikus megoldásnak érezted, akkor dekoráld bátran képekkel a falakat! Egy szép fotó vagy egy festmény már önmagában is elég lehet a luxust árasztó fürdőhelyiség kialakításához!

6, Cseréld le a szőnyeged!

Ki mondta, hogy a fürdőszobába kizárólag kis méretű és egyszínű szőnyegeket helyezhetsz? Tény, hogy a dekoratívabb darabok alapvetően nem ebbe a helyiségbe készülnek, pedig egy minőségi, mintás darab képes teljesen megváltoztatni a szoba hangulatát! Azért a hosszú-szálú, pihe-puha szőnyegeket hagyd a hálószobában, de egy rövidebb szőrű szőnyeg nem csak szép, de praktikus választás is, mivel a hagyományos fürdőszoba szőnyegektől nem szárad sokkal több ideig.

7, Hercegnőkhöz illő tükör

Íme egy újabb lakáskiegészítő, amely alapvetően nem a fürdőszobába készül, ám annál jobban mutat! A nagyobb méretű, díszes tükröket leginkább az öltözőasztalok kiegészítőiként tudod beszerezni, de a fürdőszobában is hasonlóan elegáns hatást keltenek. Ha itt is sminkelsz, akkor szerelj fel egy-két lámpát a falra, de ne ragaszkodj feltétlenül a szögletes, kivilágított tükrökhöz.

8, Az ördög a részletekben rejlik!

Ne hanyagold el a fürdőszobai kiegészítőket sem! Viszonylag kevés pénz és idő befektetéssel tudod a segítségükkel elegánsabbá alakítani a helyiség atmoszféráját. Válassz egy szép tálcát, egy különleges fogmosópohár, fogkefetartó, szappantartó szettet és egycsapásra élvezetesebbé válik a reggeli készülődés!

10 KÖTELEZŐ KIEGÉSZÍTŐ AZ ELSŐ LAKÁSODBA>>

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
8/10
High-end faktor
9/10
Overall score: 8.7/10