A Pantone minden évben kiválasztja a következő év legdivatosabb színét. A tavalyi púderrózsaszín álom után, idén visszarepít minket a buja természetbe és a Greenery, magyarul lombzöldnek fordítható árnyalatával csempész tavaszi frissességet az otthonunkba. Az élénk, harsogóan zöld Greenery a remény, a frissesség, a megújulás színe, mely 2017-ben a környezetvédelem szimbolikus jelképéből az álomotthonok kötelező kiegészítőjévé lép elő. Kövesd tippjeinket és élvezd a tavaszi frissességet az otthonodban is!

1, Kanapé a középpontban

Ki ne szeretne a természet lágy ölén, a harsogóan friss, harmattól nedves gyepen heverészni! Válassz egy lombzöld árnyalatú, puha kanapét és kapcsold össze a királyi kényelmet az éledő természet energikus frissességével!

2, Lépj be a természetbe

Legyen szó bejárati ajtóról vagy a lakáson belüli közlekedésről, egy élénk, harsogóan zöldre festett ajtónál nehéz látványosabb kiegészítőt elképzelni. Eddig a lakberendezés a bútorokra korlátozódott, de idén az adottságnak tekintett nyílászárók is dekorációs elemekké lépnek elő!

3, Zöldet a falakra is!

Mivel egy intenzív, energikus zöld árnyalatról van szó így semmiképp se vidd túlzásba az otthonod egyetlen helyiségében sem! Bőven elég, ha csupán egy képekkel kevésbé dekorált falat festesz lombzöld árnyalatra, amely már így is képes kifejteni jótékony, kreatív gondolatokat felszabadító és energiával feltöltő hatását! Pozitív, alkotásra sarkalló kisugárzása miatt a dolgozószoba kiváló kiegészítője válhat belőle.

Ha nem szívesen állnál neki festegetni, akkor válassz egy sokkal egyszerűbben felragasztható, trópusi mintázatú tapétát! A hatalmas zöld levelek az érintetlen őserdő hatását keltik, mely egyszerre természetes, titokzatos és kifinomultan elegáns.

 

4, Pálmalevelek mindenhol

Szerencsére a tapéták mellett a trópusi leveleket mintázó, lakásdekorációs kiegészítők széles választéka is elérhető! Legyen szó ágytakaróról, díszpárnáról, székhuzatról vagy éppen egy különleges szalvétáról- a hatalmas, harsogóan zöld levelek mindent beborítanak. A trend pedig legnagyobb örömünkre nem csak a négy fal között, hanem a ruháinkon és a kiegészítőinken is hódító útjára indul.

5, Keltsd életre az otthonodat!

Az utóbbi években a rózsaszín babarózsacsokrok mellett nem igazán tudtunk bármilyen növényt elképzelni az otthonunkban. De ennek most vége! Keltsd életre a steril környezetet hatalmas páfrányokkal, pálmákkal vagy akár a falra felfuttatott, speciális öntőrendszerrel frissen tartott élő “tapétákkal”.

 

KULTURÁLIS KINCSEK, TÖMEGTURIZMUS NÉLKÜL>>

Billionaire életérzés
8/10
Exkluzivitás
8/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 8/10