Panasonic – Nubo

Megérkezett a világ első 4-G képes biztonsági kamerája! Végre úgy követheted nyomon egész nap, hogy mi történik az otthonodban, hogy közben nincs szükséged Wi-fi kapcsolatra. Miért jó ez pontosan? Nem kell attól tartanod, hogy más wi-fi eszközök megzavarják a kamera működését, vagy hogy kültéren nem tudja az eszköz tökéletesen fogni a jelet. Ráadásul a készüléket mobiltelefonoddal vagy tableteddel összekapcsolva folyamatosan értesítéseket kapsz, ha valamilyen mozgás van az általad megfigyelt területen.

panasonic-nubo

Jasper – Következetes  automata

Valószínűleg nincs az otthonodban étel vagy ital automata, de pont itt az ideje beszerezni egyet! Nem lenne “fancy” ha az esti buliban nem kellene kiszolgálószemélyzetre szórni a pénzt, hanem mindenki maga válthatná ki az automatából a nassolnivalókat? A Jasper intelligens szerkezete képes kielemezni a kiváltott termékek alapján, hogy mely termékcsoportok, ízek, termékek a legnépszerűbbek és melyek azok, amelyekből senki sem akar egyet sem, így felesleges a polcon tartani őket. Illetve azt is számon tartja, hogy a népszerű termékekből mennyi van még készleten és mikor kell beszerezni őket, nehogy tömegverekedés törjön ki az utolsó csomag sós mogyorón.

jasper-connected-vending-ma

Oral-B Smart-széria

Az Oral-B okos fogkeféi Bluetooth kapcsolattal rendelkeznek így összekapcsolhatóak a mobiltelefonoddal, hogy valós idejű információkat és tippeket kaphass fogmosás során. Öt küldetés közül is választhatsz, hogy mi az elsődleges célja a fogtisztításodnak ( Friss lehelet, Fehérítés, Fogkő eltávolítás stb.) és a fogkeféd ennek megfelelően mutatja neked a leghasznosabb mozdulatokat. Innentől kezdve már biztosan nem tartanod tőle, hogy valamelyik fogkrémreklám főszereplőjeként a kék fény alatt lepedékes lesz a fogsorod.

oralb

AT&T – Digital Life& Drive

Az AT&T innovatív módon az okoseszközöket, az okosházakat és a vezetés élményét kapcsolja össze, egy GPS működéséhez hasonló eszköz segítségével. Az eszközzel lehetőséged van az autódból nyomon követni intelligens otthonod aktuális történéseit, sőt a hangvezérlés funkciót kihasználva, csak ki kell adnod az utasítást, hogy “Szezám tárulj” és már hajthatsz is a garázsba, vagy  “Lőn világosság” és élvezheted is a kerti világítás pislákoló fényeit.

att-digital-life-and-drive

LG – Magic Mirror

Okostükör! Ilyenről sem hallottunk még, pedig micsoda áttörés hölgyeim! Az LG új kütyüjével elég csak belenézni a reggeli készülődés közben a tükörbe, megnyomni az analízis gombot és az eszköz kiírja a legfontosabb információkat, a bőrünk állapotáról, ápolási javaslatokról és elemzi a hangulatunkat is. Csak nem az ismert Disney-meséből szedték az ötletet?

Magic mirror

Google- Okosruha

Érzékelős cipőről már hallottunk, de a Google egy igazi nagydobásra készül! Olyan okosruhát terveznek a piacra dobni, amely speciális fém szálakból készül, de a selyemmel vagy a pamuttal teljesen azonos érzetű ruhának tűnik. Viselése során képes lesz egy okostelefonhoz hasonlóan működni, és tapintások alapján műveleteket végezni, például az egyik gomb elfordításával lehalkítani a bömbölő rádiót. Az még előttünk sem teljesen tisztázott, hogy innentől kezdve egyenszabású és maximum mintájában variálható darabokban kell majd járnunk, vagy a Google magát a technológiát tervezi eladni,hogy olyan nagy márkák, mint mondjuk a Zara vagy a H&M is gyárthassanak saját stílusuknak megfelelő ruházatokat.

Google smartwear

 Ezek után most már felteheted a kérdést. Hogy tudtál eddig létezni ebben a buta világban?

VÁLTOZTASD MEG AZ ÉLETED EGY “OKOS” GOMBNYOMÁSSAL>>

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
9/10
Overall score: 9.3/10