Gyömbér -Füge – Kék áfonya

A szélsőséges ízhatásokat kevésbé kedvelőknek ajánljuk a Maya Chocolate hatalmas választékban elérhető, különleges ízesítésű termékeit. A hagyományos táblás csokik, csokigolyók és bonbonok szinte egytől egyig prémium, belga csokoládéból készülnek és olyan páratlan ízkombinációkkal csábítanak mint például a mogyoróvaj, a gyömbér-citrom, mézeskalács vagy a himalájai sós karamella. Ettől kissé merészebb a saját gyártású kakaóbab darabokkal fűszerezett szarvasgombás étcsokoládé, amelynek íze mellett, aromája is kényezteti az érzékeket! A füstölt fügés fekete csokoládé is izgalmasan hangzik, melyben a füge aromája a füstölés hatására még intenzívebben érezhető. A szintén saját gyártású zöld teás – kékáfonyás fehér csokoládé megjelenése sem utolsó! Zöld színével elsőre kissé rémisztőnek hathat, ám a szuper-élelmiszernek tekintett macha zöld tea és a szintén jótékony hatásáról ismert, antioxidánsokban gazdag kék áfonya hamar elfeledteti velünk a zöld színezést.

Izgalmas ízű kézműves bonbonok

A Lady Lavender Csokoládé Manufaktúra nem csak kész termékekkel, hanem olyan foglalkozásokkal is várja vendégeit, ahol mindenki a saját ízlésének megfelelő csokoládét készítheti el! A több, mint 1.000.000 bonbont legyártott műhely 200 egyedi ízkombinációt kínál, amelyek közül talán a sajtos és gombás ízesítések a legmerészebbek. A tulajdonos szerint az egyik közönség kedvenc a gorgonzola sajtos csokoládé, melynek nem is az íze, sokkal a krémes és lágy állaga ejti rabul a vásárlókat. Személyes kedvence egyébként a karamellizált hagymás, pöffeteg gombás ízkombináció. Az igazán bevállalósaknak az egyedi megrendelésre készített libamájas, füstölt kolbászos és zöldség lekváros csokoládékat ajánljuk, ám ezek az ízek már nyomokban sem emlékeztetnek az itthon közkedvelt, édes ízhatásokra.

Japán, az extémitások országa

Legyen szó bármilyen szélsőséges, bizarr vagy extrém megoldásról az szinte biztos, hogy a japánok mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Igaz ez a csokoládék kínálatára is, ahol nem csak a manufaktúrák és a kis műhelyek készítenek egyedi ízeket, hanem a legismertebb gyártók is. A nálunk csupán fehér csokis és mogyorós ízben elérhető KitKat termékek Japánban wasabi, zöld tea, szójaszósz, lila édesburgonya és tökpuding ízesítéssel kaphatóak, de emellett az úgynevezett Tirol csokoládé is széles választékban várja a gourmet kóstolókat. A zselés töltelékek közül a zöld teás és a dinnye-limes verziót kifejezetten érdemes megkóstolni! Ha pedig még ez sem lenne elég, akkor vannak kifejezetten sütni-való csokoládék is sajttorta ízesítéssel.

 

Egy ilyen válogatás akár 15.000 Ft-ba is kerülhet

MEGNÉZEM A KITKAT CSOKOLÁDÉKAT>>

MEGNÉZEM A TIROL CSOKOLÁDÉKAT>>

LYAN: SZERETHETŐ EGYÉNISÉG A CSOKOLÁDÉK VILÁGÁBAN

Billionaire életérzés
8/10
Exkluzivitás
8/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 8/10