Az eddig kifejezetten olcsósága és egyszerűsége miatt közkedvelt Airbnb szállásoldal új Luxe szolgáltatásával kívánja a prémium közönséget is megszólítani. A koncepció hasonló – tökéletesen felszerelt, rugalmasan foglalható otthonok ám ezúttal luxus kivitelben! Gyönyörűen berendezett panorámás penthouse lakások, kastélyok a világhírű borvidékeken, tengerparti luxusvillák, sőt még privát sziget is található a kínálatban.

Mi számít “Luxe”-nak?

Az új szolgáltatás az Airbnb megszokott felületén elérhető és pontosan ugyanúgy működik, mint a szerényebb apartmanok foglalása. Az oldal leírása szerint kifejezetten olyan vendéglátók ajánlatai kerülnek csak be a válogatásba, melyek elhelyezkedésük, berendezésük vagy a privát szféra nyugalma miatt kivételesek. Emellett persze az ár sem elhanyagolható szempont – legalább 1000 dollárba kell kerülnie egy éjszakának és ez még csak egy, a több száz kitétel közül, ami a Luxe minősítéshez szükséges.

airbnb-luxe

Luxus apartmanok a világ minden táján

Az Airbnb Luxe olyan lenyűgöző vidékeken kínál pazar szállásokat, mint Dél-Afrika, Jamaica vagy Marokkó de az Európai utazások kedvelői sem fognak csalódni, mert találhatunk például kastélyokat a francia borvidékeken vagy panorámás villát Positano-ban. Sőt, a városlátogatásra vagy üzleti útra indulóknak sem kell lemondaniuk a kényelemről, mert kifejezetten frekventált, központi fekvésű ingatlanok is várják a Billionaireket!

5 csillagos hotel helyett apartman?

Nagyon is van realitása a dolognak! Ezt bizonyítja, hogy több mint 60%-al nőtt tavaly a legalább 1000 dollárért éjszakánként leadott foglalások száma az oldalon! Vagyis minden kívánságunkat leső személyzet ide, mesterszakács oda, az otthont idéző kényelem igenis képes felvenni a versenyt az 5 csillagos szolgáltatásokkal! Persze, van amikor jól esik, hogy nem kell törődni olyan problémákkal, mint az étterem választás vagy a taxi foglalás, de annak is meg van a maga varázsa, hogy egy kis eldugott, csendes oázisban keresünk feltöltődést az otthonunktól távol, mégis oly közel. Arról nem is beszélve, hogy a széles, világszerte luxus ingatlanokat kínáló felületen egy helyen szemezgethetünk a legjobb szállásokból és pár kattintás után már foglalhatunk is. Mi ez, ha nem, királyi kényelem?

airbnb-luxe-1

Az még az elkövetkező évek zenéje, hogyan bolygatja majd meg az Airbnb Luxe a nagyjából 200 milliárd dolláros luxus utazási piacot, de ha a színvonal tényleg olyan, mint amit ígérnek, könnyen lehet, hogy komoly vetélytársa találnak a luxus- és a butik hotelek!

EZ IS ÉRDEKELHET >> 5 HASZNOS TANÁCS, HA RÓMAI VAKÁCIÓRA UTAZOL

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
9/10
High-end faktor
9/10
Overall score: 9/10