Rapid Business1

Kinek szól?

Magyarországon elsőként a Sales&More támogatásával veszi kezdetét egy hazánkban újszerű, ám a tengerentúlon már nagy sikerrel alkalmazott, zártkörű üzleti találkozó sorozat. A rendezvény kifejezetten olyan cégvezetőknek és tulajdonosoknak szól, akik

• valós és releváns kontaktokat keresnek, hogy bővíthessék, felfrissíthessék üzleti hálózatuka

• bevezetésre váró új terméküket/ szolgáltatásukat szeretnék megismertetni,

• befektetőket keresnek átütő start-up ötletükhöz,

• netán felesleges pénzüket szeretnék befektetni egy nagy lehetőségeket rejtő vállalkozásba.

A hangsúly, a döntéshozó szereplőkön van, hogy ne kelljen attól tartanunk, hogy értékes időnket házalóügynökökre vagy a nagyvállalatok irodavezetőire pazaroljuk el.

Mi történik a rendezvény során?

A regisztráltak közül gondosan összeválogatott 20 résztvevő cég illetve vállalat képviselője egytől egyig lehetőséget kap, hogy minden résztvevővel megismerkedhessen. Ennek lényege, a rapid randikhoz hasonlóan működő üzleti modell, amely mindenkinek 2 percet nyújt, hogy bemutatkozhasson a vele szembeülő félnek, majd ugyanígy megtehesse ezt a soron következőnek is. Így biztosít tényleges, négyszemközti beszélgetési időt a magasröptű eszmecserékhez és a névjegyek, elérhetőségek cseréjéhez.

RapidBusiness1

Hol és mikor?

A rendezvényhez illő színvonalas helyszínt, május 7-én az Intercontinental Budapest biztosítja( Apácai Csere János utca 12-14). A Rapid Business 18.00-kor veszi kezdetét, hogy a fél órás regisztráció után, 18.30-kor kezdetét vehesse a két órán át tartó kapcsolatépítés. 20.30-tól pedig lehetőség van részt venni az állófogadáson is, ahol korlátlan étel is italfogyasztás mellett lehet elmélyíteni a futólagos ismeretségeket.

Mennyi az annyi?

A Rapid Business-en való részvétel szigorúan előzetes regisztrációhoz kötött, az eseményen való megjelenésért fizetendő 12.000 Ft+ Áfa összeget pedig a helyszínen kell rendeznünk.

Rapid business2

Nekem szól a rendezvény!

Regisztráció: info@salesandmore.hu email címen a név és a cégnév megjelölésével.
Helyszín és időpont: 2015. május 7. Intercontinental Hotel Budapest ( Apácai Csere János u. 12-14)
Érkezés, regisztráció: 18.00
Kezdés: 18. 30
Állófogadás kezdete: 20.30

A bemutatkozáshoz szükséges 20 darab névjegyet, esetleges szóróanyagot, ne felejtsük el magunkkal hozni!

Rapid Business

A jó üzlethez nem kell sok idő! A jó üzlethez lehetőség kell! Lépjen be a Rapid Business segítségével a sikeres üzletemberek közé, és legyen Ön jövőre az Év Embere szavazás győztese.

Billionaire életérzés
8/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
9/10
Overall score: 9/10