A falmatricák, az elmúlt évek lakberendezési újításai és hóbortjai között szinte az egyetlen olyan szereplők, amelyek tényleg meg tudták vetni a lábukat a piacon. Valahol a képek és a tapéták között helyezkednek el, különlegesek, de nem nehezítik el a teret. Számtalan lehetőséget, variációt és jobbnál jobb ötleteket találhatunk, de nekünk az új kedvenceink a természet hangulatait felidéző matricák.

Falmatrica1

Az eazywallz.com weboldalról egyszerűen beszerezhető kiegészítők nagy méretük miatt elsőre tapétának tűnhetnek, de valójában falmatricákról van szó, amelyet tetszés szerinti paraméterek alapján rendelhetünk. Innen válogattuk ki a kedvenceinket, amelyek közül egyet beszerezve biztos nem fognak lesújtó pillantást vetni kedves barátaink a következő bridge party alkalmával, hogy a tavalyival teljesen azonos dizájnban pompázik a lakásunk.

1, Az orchideák bűvöletében

A virágokat mindenki szereti ( legalábbis a jóemberek nagytöbbsége). A virágzó orchideák pedig szépségükkel és kifinomultságukkal tökéletesen megtestesítik azt az életstílust, amelyet képviselünk. Ehhez igazodhat a lépcsőfordulónk is, akár egy azonos illatot árasztó illatgyertyával kiegészülve, a tökéletes hatás kedvéért.

Falmatrica2

2, A szavanna fényei

Nem lenne csodás mindig a nappal kelni és feküdni, különösen, ha az afrikai szavanna melegsége és vad szabadsága ölel körbe minket? Nos, ma már ezt is megtehetjük, csak azért ne ijedjünk meg éjszaka a falon kirajzolódó gnúk árnyékától.

Falmatrica3

3, Jégvarázs

Lassan, de biztosan közeledik a karácsonyi szezon. Nem lenne nagyszerű, ha idén a giccses girlandok és fények helyett egy havas fenyőkkel díszelgő tájban gyönyörködhetnénk? Így még a forró csoki is sokkal jobban csúszna.

Falmatrica5

4, Csak bevállalósaknak

Mi egy kicsit erősnek érezzük a képzelt ablakunktól egy cm-re elrepülő repülőgép látványát, de lehet, hogy csak szeptember 11-e sötét árnyéka nyomja a szívünket. Aki már úgy érzi elég régen volt a tragédia, annak viszont nem mindennapi látványt varázsolhat ez a dekoráció az otthonába.

Falmatrica6

5, Trópusi zöldek

Egyszerűen imádjuk a trópusi dzsungelek frissességét idéző zöldek látványát! Feltölt energiával, optimizmussal, teret enged a kreativitásnak. Irodába elengedhetetlen!

Falmatrica7

6, Párizs, te csodás

Párizst természetesen nem hagyhattuk ki összeállításunkból. Mindig eszünkbe jutnak a város semmihez sem hasonlítató fényei a reggeli croissan-unkat majszolgatva? Miért nem hozzunk el Párizst, az otthonunkba?

Falmatrica8

7, Lenyűgöző harmónia

Utolsóként, de nem utolsó sorban a lótusz virágzásának nyugodt és lenyűgöző pillanatát választottuk, amely remek alkalom az elmélkedésre, a lelkünkbe nézésre, vagy egyszerűen csak a gyönyörködésre, amíg életünk párja a fürdőszobában készülődik.

Falmatrica9

A 30- 40-50 000 Ft körüli áron mozgó falmatricák elhanyagolható beruházásnak tekinthetőek egy festménnyel összehasonlítva, ám legalább olyan látványosak. Persze, nem azt mondjuk, hogy dobjuk ki a Monet-kat, de szezonális kiegészítőnek bevethetjük ezeket a különleges és modern kiegészítőket.

Billionaire életérzés
7/10
Exkluzivitás
9/10
High-end életérzés
7/10
Overall score: 7.7/10