Karácsony1

1, Ne ítélkézz!

Az első, és legfontosabb szempont, amit mindenkinek észben kell tartania, ha elbűvölő nőket és nem házisárkányokat akar az asztal körül látni, hogy ezen a kivételes napon inkább tartsa magában a véleményét a saját, vagy esetleg mások ajándékáról, netalántán kedves édesapja zavaró méreteket öltő italozásáról. Inkább csak mosolyogjunk, dicsérjük meg a vacsorát vagy a továbbra is bálna-méretű nénikénk sikeres fogyókúráját. Még az a szerencse, hogy a gondolatainkat senki sem hallja!

2, Légy uriember!

Nincs olyan háziasszony aki összeszorított fogakkal, mosolyogva tűrné, ahogyan mi kényelmesen pöffeszkedünk a kanapén, míg készül a 100 emberre is bőven elegendő ünnepi vacsora. Nem tudunk főzni, esetleg még fel sem álltunk és máris hiányzik a puha bőrfotelünk? Vállaljuk el a szalvéták hajtogatását, amit művészi gonddal, órákig végezhetünk, akár szunyókálás közben is, mégis mindenki csodálja majd a lelkesedésünket!

3, Kerüld a vitákat!

Szörnyű lehet hallgatni, ahogyan mindenki a legújabb autónkon, esetleg az új cicababánkon, vagy annak hiányán csámcsog. De most kivételesen inkább ne szóljunk vissza, és gyakoroljunk be néhány hatalmas igazságot, amivel bármikor sziporkázhatunk. Melyek ezek? Az Új Év biztosan hoz majd új lehetőségeket vagy, mint tudjuk, Isten útjai kifürkészhetetlenek! Erre garantáltan nem lesz senkinek frappánsabb válasza!

4, Mindenkinek a megfelelő ajándékot!

Biztosan vannak köztünk olyan egyedek, akik a karácsony közeledtével úgy érzik végre kibontakoztathatják a kreativitásukat, hogy mindenkinek valami igazán egyedit és hasznosat adjanak. Ezzel semmi baj sincsen, sőt, de a fantáziánkat inkább tartogassuk a szűk családi körünknek, a többiek esetében viszont maradjunk a jól megszokott whisky-szivar párosításnál. Tudjuk, elcsépelt, de legalább elkerülhetjük a citromba-harapott mosolyokat. Induljunk ki magunkból, egy jó italnak mi is mindig örülünk nem? Ja és a legfontosabb, győződjünk meg róla, hogy biztosan mindenki a saját ajándékát szorongatja! Elég kellemetlen lenne, ha az asszonynak szánt aranybilincs a nagymamánkhoz kerülne.

Karácsony2

5, Higgyünk a Karácsonyban!

Most nem a Mikulás-históriára, vagy a Jézuskára gondolunk, sokkal inkább a felszínes körítés mögött megbújó igazi értékekre! Ki ne ölelné keblére a fa alatt a szeretet, a barátság, a család és az összetartás fontosságát hangsúlyozó felebarátját? Így talán még  a legutóbbi hulla-részeg paparazzifotónkat is elfeledtethetjük az öregekkel. Szóval hajrá Urak, ünnepeljük a szeretet ünnepét lehetőleg őszinte örömmel, vagy legalább megfelelő átéléssel!

+1, Bónusz tipp

Még véletlenül se felejtsük el a nagy napra kibányászni a borospincéből a 20 éve érlelődő borocskákat, az arannyal megspékelt pezsgőket, vagy esetleg egy telt ízű skót whiskyt. Hiszen így minden hirtelen szebbé és elviselhetőbbé válik. Ha pedig szem előtt tartottuk korábbi tippjeinket a párunk rosszalló pillantásától sem kell tartanunk, hiszen neki is tudnia kell, hogy egy évben csak egyszer van Karácsony!

Karácsony3

Ezúton szeretnénk minden kedves Billionaire Barátunknak szeretetben és persze ajándékokban gazdag, Boldog Karácsonyt kívánni!

Billionaire életérzés
6/10
Exkluzivitás
8/10
High-end faktor
6/10
Overall score: 6.7/10