Az amerikai nagyvárosok utcáin már teljesen elfogadott, hogy a legutolsó trendeket követve a nők jóga nadrágban vagy éppen sport top-ban indulnak a reggeli kávéjukért, egy csajos délutánra vagy üzleti megbeszélésre. De hogyan vedd fel itthon, egy kevésbé elfogadó, tradicionálisabb környezetben kényelmes edzőtermi szettedet az utcára? Kövesd 5 aranyszabályunkat és diktáld Te a trendeket!

1, Kövesd a trendeket!

A kopott mackónadrág és a 3 számmal nagyobb póló nem az az edzőtermi viselet, ami az utcán is megállja a helyét! Ha fitness szettedet szeretnéd napközben is viselni, akkor követned kell a legújabb trendeket és be kell ruháznod pár olyan darabba, ami nőies, finoman kidolgozott, az aktuális szezon trendi árnyalataiban pompázik és pont ott emeli ki az idomaidat, ahol arra szükség van. Szerencsére az ismert sportmárkák mindent megtesznek azért, hogy új termékeik ne csak funkcionálisan, hanem vizuálisan is minden igényt kielégítsenek ( elég ha az Adidas x Stella Mccartney vagy a Selena Gomez x Puma kollekciókra gondolsz) – így bőven van miből válogatni a jól ismert márkák üzleteiben is!

selena-gomez-puma-en-pointe-05

2, Funkció & Divat

A jó minőségű termékeknek nem csak esztétikai előnyei vannak. A drágább, minőségi sportruházati darabok olyan speciális anyagokból készülnek, melyek nem látszanak át, gyorsan száradnak, légáteresztőek, megfelelően tartják a melledet vagy a hasadat, így ha jó méretet választasz, akkor szinte második bőrként simulnak rád, kiemelve az előnyös testtájaidat.

3, Laza kiegészítők

Ha alapvetően sportos öltözetet viselsz ne párosítsd feltűnő ékszerekkel, elegáns retiküllel vagy szövet kabáttal. Maradj a laza, vagány stílusnál és válassz a sport felsőd fölé egy vagány bőrdzsekit, egy tükörlencsés napszemüveget és egyszerű frizurát. Ha pedig kötött dresscode-ú rendezvényre vagy alkalomra öltözöl inkább ints búcsút a sportcipőnek és a tornaruhának.

howtowearathleisure3

4, Maradj a semleges árnyalatoknál

Bár a teremben vagy a futó pályán hódítanak a vad, neonos színek a hétköznapokban inkább a semleges árnyalatokra szavazz. Fekete, szürke, bézs esetleg ezüstös, szaténos csillogással – ez a tökéletes választás! Könnyen kombinálható, egyszerű, kifinomult és összességében sokkal elegánsabb hatást kelt, mint a valóban inkább csak sportoláshoz viselt erős színek.

gigi-bella-hadid-athleisure

5, Azért nézd meg hova készülsz

A legtöbb menő hotel, kávézó vagy étterem már nem szorítja olyan szigorú keretek közé az elfogadhatónak tekinthető viseletet, de lehetnek kivételek. Éppen ezért ha egy elegánsabb éttermi ebédre, a hotelben felszolgált vacsorára, koktélbárba vagy éppen Business Lounge várakozással megszakított utazásra, első osztályú repülésre készülsz, akkor előbb nézz utána, hogy a feszülős nadrág, vagy a hasat villantó felső is megengedett viseletnek számít-e.

HÁZI DIY SZÉPSÉGTRÜKKÖK- TÉNYLEG MŰKÖDNEK?

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
7/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 8/10