Az Egyesült Arab Emirátusok két legnagyobb városa, Dubai és Abu-Dabhi a fényűzés és a luxus szinonimájaként ismert. Elképesztő épületek, milliárdos olajsejkek, luxusautók, gigantikus shopping centerek- nehéz lenne olyat még csak álmodni is, amit a világ 9. leggazdagabb országában ne találnánk meg. A “magasélet” persze nem csak kizárólag a szórakozásról és a bűnös élvezetekről szól, hanem a szépség és az egészség megőrzéséről is. A szépségért szenvedni kell- tartja a mondás, melyet valószínűleg ebben a térségben nem ismernek, elnézve az ország luxusszínvonalú edzőtermeit.

Embody Fitness

Dubai szívében, a Lamborghini központjában található az olimpiai sztenderdeknek megfelelő színvonalú Embody Fitness. A számos sportolót és olimpikont is vendégül látó stúdió sportfelszerelések széles választékával rendelkezik és külön termeket is kialakítottak benne, hogy a személyi edzések zavartalanul folyhassanak. Van külön Hölgyek számára elkülönített rész és vegyes termek is, így az önállóan vagy akár urak társaságát kerülve edzeni kívánó női vendégek is megtalálják itt a számításaikat. Az elegáns öltözőkben zárt kabinok, tágas szekrények és ESPA kozmetikumok gondoskodnak a kényelemről és adnak kellemes befejezést a fárasztó mozgásnak.

embody

Bare

Szintén Dubai ad otthont az úgynevezett Black edzéssel népszerűvé vált Bare edzőteremnek. Bár a csoportos edzésekre és a táplálkozási tanácsadásra specializálódott stúdió csupán cross és black edzéseket kínál, népszerűsége töretlen, köszönhetően a szuper zsírégető gyakorlatoknak. A sötétben, UV fénnyel kivilágított teremben zajló Black edzések hangulatáról aktuális sztárfellépők és világító testfesték gondoskodik. De azért nappali fényben is érdemes egyszer kipróbálni az elegáns, minimalista stílusú terem szolgáltatásait.

bare

Talise Fitness

A Talise Dubai egyik első fitness klubja, mely 4 helyszínen várja a színes mozgásformák kedvelőit. Falmászás, teniszpálya, kültéri úszómedencék, egyéni és csoportos órák- itt garantáltan mindenki megtalálja a kedvencét! Ráadásul egyes termek vendégei a hotelek saját, privát tengerpartján is napozhatnak vagy koktélozhatnak a délutáni edzés után ( vagy akár helyett).

jbh-talisefitness-hero

The Room

Nem csak fitness hanem életstílus klubként is definiálja magát Abu-Dabhi egyik legkedveltebb edzőterme a The Room. 6 különböző terem és tágas terasz várja a klub vendégeit, ahol a csoportos jóga, pilates, spinning, box és funkcionális edzések zajlanak, de emellett egyéni edzésre is van lehetőség az úgynevezett Star Room-ban. A feltöltődésről pedig nem csak a masszázs és cafetéria szolgáltatások hanem saját könyvtár is gondoskodik.

29425438_1738370372849887_6360317159117160448_n

 

MICHELIN-CSILLAGOS GASZTROTÚRA LONDONBAN>>

Billionaire életérzés
10/10
Exkluzivitás
9/10
High-end faktor
10/10
Overall score: 9.7/10