eatdessertburnfat1Az édességek megálmodója a celebek kedvenc táplálkozási tanácsadója és mellesleg fehérnemű-modell Crosby Tailor. Saját bevallása szerint a sütemények megalkotásában egy bimbózó szerelem inspirálta, egy cukormentes diétán tengődő lánnyal. Ezek után, melyik odaadó herceg ne kezdene el a konyhában kísérletezni, cukormentes édességek megalkotásával?

A sütemények receptjei az epilepsziás betegek gyógyítására kialakított ketogén diétán alapulnak. Ez nagyjából annyit tesz, hogy az étrendünkből megpróbáljuk, szinte teljesen kivonni a szénhidrátokat és a fehérjét, ezek helyett pedig telített „jó” zsírokat fogyasztani. Az már más kérdés, hogy mellékhatásaként hányás, csontritkulás, vérszegénység is kialakulhat, de ez nyilván csekély áldozat a cél érdekében.
Tehát a sütemények telített zsírokból készülnek, hozzáadott cukor és szénhidrát nélkül, amely egy idő után a szervezetet arra kényszeríti, hogy a napi energiaszükségletet ne a cukrok lebontásából, hanem a zsír égetéséből fedezze. Természetesen az apróbetűs részben megtaláljuk, hogy érdemes a sütemények mellett cukormentes diétát folytatni, lehetőleg nyers ételeket enni és sokat mozogni, de ha kicsit elbizonytalanodnánk, Crosby szívesen a segítségünkre siet ( nyilván nem teljesen ingyen).
Az ízesítések között találunk nemi vágyat fokozó mandulás verziót, citromos-mákos, tökös, zöld teás „cupcake”-eket, vagy valami hozzájuk hozzá masszát, de akár mandulás trüffel-golyókat is rendelhetünk, amelyek valóban ínycsiklandónak néznek ki.

eatdessertburnfat2
Az viszont elgondolkodtató, hogy 4 picike darab a finomságokból 4200 Ft-ba, a 12 darabos teljes csomag pedig közel 12 000 Ft-ba kerül. Ennyire laktatóak lennének a közepes dióméretű desszertek? Amit nem értünk, hogy ilyen áron miért kell a nagyüzemi bolti salátákkal azonos műanyagdobozban szervírozni őket? Los Angeles-en belül, közel 4000 Ft-ért. De ki akarna rendelni, mikor a cuki izompacsirta Crosby áll a pénztárgép mögött?

A kicsit furcsa kinézetű, de azért bizalomgerjesztő desszerteknek Kate Upton, Demi Lovato és Steven Tayler is nagy rajongója és még a híres nevezetes Ellen is említésre méltatta! Ki tudja, lehet Crosby lesz az Jamie, a cukormentes pucér szakács? Szerintünk nem lenne rossz ötlet.

Crosby Tailor

Billionaire életérzés
7/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
7/10
Overall score: 8/10