Bár elnöksége óta, Donald Trump leginkább nőket lealacsonyító, a környezetvédelmet elbagatelizáló és egyéb megbotránkoztató kijelentéseitől hangos a világsajtó, ám az ezt megelőző évtizedeiben kimagasló sikereiről, ingatlanbirodalmáról és motiváló könyveiről volt híres a világ egyik legsikeresebb üzletembere. Azt mindenki döntse el maga, hogy érdemes volt-e karrierjét felfüggesztve politikai pályára lépnie , vagy inkább a hosszú évek tapasztalatain és tanulságain nyugvó, sikerre buzdító, motiváló gondolataival örvendeztethette volna meg inkább a jövő Billionaireit. Utóbbival talán szimpatikusabb lett volna, előbbivel viszont kitörölhetetlenül beírta magát a történelembe.

13588_31423_Donald trump

Az alább összegyűjtött bölcs gondolatai értékes útravalói lehetnek a sikerről nem csak álmodozó, hanem tenni is akaró új generációnak.

1, Lelkesedés nélkül nem lehetsz energikus, energia nélkül pedig semmire sem viszed.

2, A siker nem a szerencsétől függ, hanem a jó időben hozott jó döntéseidtől.

3, A körülmények ritkán tökéletesek, szóval ha a családi vagy munkakörnyezeted nem segíti elő a sikered elérését, fokozott erőfeszítéseket kell tenned a fókuszod élességének megőrzésére! De a legfontosabb, hogy ne a helyzeted negatív vonatkozásaira fókuszálj, hanem a megoldásra!

4, Szánj némi időt az érdeklődési köröd megtalálására! Ha eddig még nem tetted meg, meg kell próbálnod tisztázni a törekvéseidet és a szenvedélyeidet! Hasznos, ha felteszed magadnak a kérdést: “Mivel foglalkoznék, ha nem volna szükségem pénzre?

5, Ha nem lenne egy fillérem sem, de egészséges lennék, tudom, hogy szorgalommal és türelemmel képes volnék mindent újrakezdeni. A kellő szorgalom azt jelenti, hogy napról napra növeld a pénzügyi intelligenciahányadosodat azáltal, hogy lépést tartasz a világ eseményeivel, és pénzügyi kiadványokat olvasol. A türelem pedig annak felismerése, hogy mindenhez időre, erőfeszítésre és gondolkodásra van szükség.

6, Ha ki akarsz tűnni, fontos többet teljesítened, mint amennyit elvárnak tőled. Én a szabadidőmben is tanultam, és ma is pontosan ugyanezt tenném, ha újra főiskolás lennék. Nem az számít, mit tanulsz; bármi legyen is az, mélyedj el benne még jobban! Minden áldott nap olvass és tanulj annyit, amennyit csak tudsz!

7, Bármivel foglalkozol is, ne add fel! Mérd fel, és aknázd ki az erősségeidet! Mindnyájan tudunk nyújtani valamit, hiszen különböző egyéniségek vagyunk, és már korábban megmondtam: nem fogadok el kifogást! És amikor az életedről és a szeretteid jólétéről van szó, a kifogások keresését te sem engedheted meg magadnak!

8, A gazdagok felismerik a lehetőségeket, míg a szegények a homokba dugják a fejüket, és úgy tesznek, mintha mi sem történne.

9, Jó néhány figyelemreméltó példát láttunk már a sikerre, és ezt a sikert mindig szorgalommal, lelkesedéssel, valamint megfelelő termék és időzítés kombinációjával vívták ki.

10, Mindig többet teljesítettem, mint amennyi kötelező volt. Azt hiszem, ez a siker egyik titka. Nem csupán a pénzügyek terén, hanem mindenben. Ha éppen csak a legszükségesebbet teszed meg az előrejutásért, akkor is előre fogsz ugyan jutni, ám a végeredményben nem lesz semmi kiemelkedő vagy kivételes. Ha előnyhöz akarsz jutni, meg kell tenned azt, amire mások nem hajlandóak.

Vagyis folyamatos tanulással, türelemmel, lelkesedéssel és pontosan megfogalmazott, kihívó célokkal ha az USA Elnöke nem is, de Magyarország Miniszterelnöke még simán lehetsz. Csak ne felejts el már ma belevágni!

 5 DOLOG, AMIT ÉRDEMES MEGFOGADNI AZ ÚJ ÉVBEN>>

Billionaire életérzés
10/10
Exkluzivitás
8/10
High-end faktor
10/10
Overall score: 9.3/10