Dan Bilzerian

Családi háttér

Az örmény származású, december 7-én 33 éves, Dan „Blitz” Bilzerian Floridában, a napfény városában látta meg a napvilágot. Már középiskolás kissrácként is nagykanállal falta életet és hódolt a mai napig nem lankadó fegyverimádatának, ennek következtében gépfegyvertartás miatt csapták ki a gimiből. Majd gyerekkori álmát követve, amint lehetősége nyílt rá jelentkezett a haditengerészethez, ahol 8 évig szolgált. Leszerelése után jelentkezett a Floridai Egyetemre, ahol Business and Criminology szakon szerzett diplomát, bár ezen jellegű képességeit azóta se nagyon kamatoztatta.

A pókerkirály

Dan és a nők
Jelenleg 100 millió dollárra becsült vagyonát pókerezésből szerezte, a Victory Poker sztárjátékosa volt, de általában nem profikkal, hanem üzletemberekkel és celebekkel játszik, mert az sokkal szórakoztatóbb. Ugyanakkor nem tartja magát profi játékosnak, ahogy ő fogalmaz, ha a póker baseball lenne csupán egy középiskolai csapat játékosa lehetne, ha viszont üzletként tekintünk rá, akkor Bill Gates-hez hasonló nagyágyúnak számít. Ezzel ellentmondásosan, mégis a póker lenne az életének az a része, amit a legkönnyebb lenne feladni:

„Amikor nyersz, nem érdekel, amikor veszítesz depressziós vagy. Általában nagyban játszom, ahol nagyot is veszíthetek, de ha valaki egyszer belép a nagymenők közé, nehéz visszalépni-e a biztonságosabb másodosztályba.”

 

Fegyverek és Nők

Amivel felhívta magára a sajtó és az átlagemberek figyelmét, az határtalan fegyverőrülete. Saját bevallása szerint több, mint 100 különböző fegyvere van, ezt tartja a legstílusosabb kiegészítőnek. Amire ezen kívül szívesen költ, azok leginkább az órái, melyek közt a legolcsóbb értékét 40.000 dollárra becsüli. Az öltözködés viszont nem az erőssége, általában fekete pólót és terepmintás nadrágot visel, mert szerinte ez jobban tetszik a nőknek.
Ha csajozási tippeket kérnénk Dan-től, ő a magabiztosságot, a humort és az üzleti sikereket emeli ki. Szerinte ez sokkal csábítóbb akármilyen Tom Ford öltönynél. Ha a képeit elnézzük, lehet benne valami, de azért ne felejtkezzünk el az úriember bankszámlájáról se, mert könnyen lehet, hogy ez sem mellékes tényező. Vagy említsük meg sportautó-gyűjteményét esetleg saját magángépét, ahol előszeretettel furikázza a barátnőit?

Dan-Bilzerian Instagram   Dan Bilzerian1

Amit nem tudtunk róla…

Érdekes, hogy a színészetet is hobbijai között említi, olyan produkciókban kapott szerepeket, mint a Csajok Bosszúja vagy a Védelmező, de mégsem filmes karrierje miatt beszélnek róla a legtöbbet. Talán a túl sok gépfegyveres kép áll a siker útjába?

Az Instagram, a Twitter és a Facebook szintén az életének részei, mivel szerinte a 16 évesek áloméletét éli, bármit megtehet, amit akar, akkor miért ne mutathatná ezt meg mindenkinek? És akik emiatt ***fejnek tekintik? Nos az ilyen irigy kishitű emberek, elmehetnek a búsba.

Nem sok gyengédség és romantika szorult a fegyvermániás milliárdosba az szent, de a macskái iránt tényleg őszinte szeretet táplál. Vajon ők fognak neki a vacsorát is főzni, ha nem lesz pénze kifizetni a háremjét?

bilzerian_2
Lehet szeretni vagy gyűlölni, felnézni rá vagy megvetni, de attól még Dani fiú a Billionairek koronázatlan királya marad. Taszítsa le a trónról, akinek van hozzá stílusa, na meg pénze!

 

Billionaire életérzés
10/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
10/10
Overall score: 10/10