A Clinique 2017/nyári limitált csomagolású smink kollekcióját az extrém és fényűző stílusáról ismert new york-i designer, Jonathan Adler öltöztette új köntösbe. A feltűnő lakásdekorációs termékeiről ismert Adler a szezon egyik divatszínét, a metál ezüstöt választotta a csomagolás alapjaként, melyet a rá jellemző art deco mintákkal és élénk színekkel varázsolt nyáriasan üdítővé. Így születtek meg az egyszerre elegáns és vagány kollekció új termékei.

clinique x jonathan adler makeup

A tervezőt a Clinique ikonikus zöld árnyalata inspirálta, mely számára a frissesség szinonimája. Ezt a kirobbanó zöld energiát vegyítette a rá jellemző ragyogó luxussal, mellyel célja kedvenc üdülőhelyeinek- Capri, Santorini és Palm Beach – hangulatát idéző erőteljes, élénk és friss kollekció megalkotása volt. A limitált darabok Adler személyiségét idézik, aki minden egyes termékével egy cseppnyi luxust szeretne csempészni vásárlói életébe, hiszen mindenki megérdemel egy kis ragyogást!

A limitált csomagolású Jonathan Adler kollekció a márka legnépszerűbb termékeit tartalmazza, többek között az élénk színű Lip Pop rúzsokat, a Lid Pop mono ragyogó szemfestékeket illetve az eladási csúcsokat döntögető Sonic arctisztító kefét. A Jonathan Adler-féle Lip Pop rúzsok 10 árnyalatban elérhetőek, melyek közül 7 a márka közkedvelt árnyalata, 3 pedig a designer által megálmodott különlegesen élénk szín. A Lip Pop rúzsok új árnyalatai a luxus üdülőhelyek hangulatát idézik,például a Santorini Pop Lip Pop egy telt lilás, a Capri Pop Lip Pop pedig egy élénk fukszia színű árnyalatot takar.

clinique jonathan adler lip pop

A rúzsokhoz hasonlóan a krémes, csillámos szemhéjfestékek is élénk árnyalatokban ragyognak, melyek közül a lilás Szőlő és az egzotikus tengerpartok színeit idéző Aqua a leginkább nyárias és különleges árnyalatok. Ha képtelen vagy betelni a lila élénk ragyogásával, akkor a rúzs és a szemfesték mellett, arcpír formájában is beszerezheted ezt a visszafogottnak nem nevezhető különleges színt.

Csak az új kollekcióban elérhető a neon kék mintákkal díszített, 13 részes szemhéjpúder paletta és a csajos, neon rózsaszín dobozkában érkező 4 részes sminkecset kollekció.

clinique jonathan adler makeup

“Ez a kollekció azt mutatja meg számomra, hogy az apró kincsek is képesek hatalmas örömöt okozni. Nagyon elegáns, nagyon klasszikus, nagyon Clinique. Remélem, hogy a Hölgyek is épp annyira imádják majd használni őket, mint amekkora öröm volt számomra ez az együttműködés!” – Jonathan Adler.

3+1 SZÍNVONALAS STRAND BUDAPEST BELVÁROSÁHOZ KÖZEL>

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
7/10
Overall score: 8.7/10