1, A Sötétség illata

A Henessy-klán Kilian parfüm újdonságát a háborgó tengeren suhanó, fekete vitorlás kalózhajók ihlették. A Black Phantom, a Sötétség illata – veszélyes és sejtelmes, melyben kesernyésen karakteres és kissé édeskés összetevők keverednek. A rum és a szantálfa erőteljes maszkulin aromái alkotnak végtelenül csábító kombinációt a lágyabb kávé, kakaó és karamell jegyekkel. A koponyás üvegbe zárt nehéz, kicsit sem visszafogott illat páratlan kiegészítője az éjszaki csábításnak.

2, Gótikus lakásdekoráció

A Toszkána szívében alkotó Giovanni Raspini lakásdekorációs termékeit akár Hannibal Lecter is megirigyelhetné. Kézzel készített ezüst étkészletei, könyvtámaszai és dolgozó szobába szánt kiegészítői gótikus ezüst színükkel és vadállatokat formázó faragványaikkal olyan sötétséget és eleganciát sugároznak magukból, mely egyszerre kelt félelmet és vonzalmat a külső szemlélőben. Ezekben a kissé gótikus hatású tányérokban kizárólag steaket szabad tálalni, véresen.

giovanni-raspini

3, AJT jewellery

A Stallone-féle Feláldozhatók sorozatban debütált AJT Jewellery brand méretes, többnyire koponyát vagy vadállatokat ábrázoló gyűrűi és karkötői azóta meghódították a világot és már az ausztrál Harrolds luxusáruházban is megvásárolhatóak. Az ezüstből és drágakövekből formázott kis szériás ékszerekből bőven elég 1 karakteres darabot kiválasztanod, mely oly annyira jellegzetes és feltűnő, hogy hamar a védjegyeddé válhat!

ajt

AJT Jewellery gyűrűk kb. 560.000 Ft-tól

4, Klasszikus új köntösben

A patinás svájci Rolex óra márka és a Grammy-díjas rocksztár, Lenny Kravitz együttműködéséből született meg a limitált szériás Rolex LK01, mely a klasszikus Daytone karórát öltöztette a provokatív művészre jellemző vagány köntösbe. A masszív bőrszíjas, 22 karátos arany részletekkel díszített karórákból mindössze 55 darab készült, így a gyűjtőknek is ajánljuk figyelmébe a rocksztár semmivel sem összehasonlítható, személyes stílusát és kisugárzását ötvöző karórákat.

lenny-kravitz-rolex-daytona-01

Rolex LK01 karóra kb. 10 500 000 Ft

5, Jól szabott surranó

A londoni Henry Pool szabóság és az Adidas együttműködéséből születtek meg az egyszerre nagyvárosi lazaságot és klasszikus eleganciát sugárzó sneakerek. A jól szabott limitált szériás surranók elegáns kék és szürke színét olyan apró részletek teszik lenyűgözővé mint a változatos textúrák, a Henry Pool öltönyöket jellemző bordó bélés, vagy a selyem díszítések. Az elegáns dobozban, selyembe csomagolva árult kézzel készített öltönyök hangulatát idéző cipőket, kifejezetten munkahelyi vagy esti viseletre ajánlják.

Adidas x Henry Pool cipő kb. 48.000 Ft

6, Tiszta hangzás, vagány megjelenés

A patinás francia Elipson hifi márka Prestige padló- és polchangfalai zenehallgatáshoz és házimozihoz is megállják a helyüket. A “barátságos” kicsit sem harsány hangzást a különleges “piramis mező” membránok, a tökéletes belső csillapítás és az ezüstözött csatlakozók garantálják. A koncerttermek és stúdiók népszerű Elipson berendezései a Te nappalidban is jól mutatnak majd, miközben halk aláfestő zenét kapcsolsz a közelgő szenvedélyes éjszaka felvezetéseként.

elipson-hangfal

Elipson polc- és padlóhangfalak 119.900 Ft-tól

8 SZOKÁS, AMIT A SIKERES FÉRFIAK CSINÁLNAK>>

Billionaire életérzés
10/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
10/10
Overall score: 10/10