Hol vannak már azok az idők, amikor a legmodernebb szépség eszköz a fürdőszobádban a szempilla göndörítő és az epilátor volt! A szépségklinikák drága és macerás kezeléseit leegyszerűsítő, otthoni használatra szánt készülékekről már beszámoltunk nektek korábban, így most jöhetnek az okos eszközök, melyek minden eddiginél több és fontosabb információt szolgáltatnak bőrünk állapotáról, így téve hatékonyabbá és tudatosabbá a bőrápolást. A világ legismertebb technológiai kiállításán, a CES-en, nem csak a smart home megoldások nyűgöztek le bennünket, hanem a nagy szépségipari vállalatok által kínált beauty kütyük is, melyek egyértelműen az egészséges bőrt helyezik a középpontba. Az idei év 4 legizgalmasabb újdonságát hoztuk el a las vegas-i vásárról, melyek mindegyike hamarosan rendelhető!

UV védelem okosan

Mikor kell újra alkalmazni a fényvédőt? Mennyi káros sugárzásnak teszed ki a bőröd egy nap alatt a strandon? A L’oréal ennek a két kulcsfontosságú kérdésnek a megválaszolására törekszik technológiai újdonságával, mely sokkal több információt hordoz a naptej címkéjén is olvasható leírásoknál. Az UV Sense egy viselhető, apró méretű szenzor, melyet elég a napszemüvegedre vagy akár a körmödre rögzítened és a kütyü máris automatikusan továbbítja az UV információkat a telefonodra. Így nagyobb biztonsággal használhatod naptejet, vagy választhatod a napozás helyett az árnyékban szundikálást. Az UV Sense 2018 nyarától lesz elérhető, korlátozott darabszámban.

loreal-my-uv-patch-redesigned-by-fuseproject1

Tükröm, tükröm mondd meg nékem

A futurisztikus okos tükrök már nem új keletű dolgok; a jelenleg is elérhető verziók megmutatják a napi időjárást, a friss híreket, vagy a fontos teendőket. A HiMirror viszont kifejezetten a bőrödre fókuszál- elemzi aktuális állapotát, így mondd véleményt a pórusaidról, a sötét karikákról vagy a ráncokról ( komolyan!). Az új, Mini verzió Amazon Alexa  hangján szólal meg és csatlakozik a netre, így akár kedvenc zenéidet is hallgathatod analizálás közben. Lehet, hogy nem túl kellemes, ám hasznos, ha a bőröd “árnyoldalai” előtérbe kerülnek, mert így tudatosabban választhatsz krémeket és egyéb bőrápolókat- ráadásul azok lejárati idejére is figyelmeztet a tükör leolvasás után. A HiMirror várhatóan a nyár végétől lesz rendelhető, 250 dollárért.

Himirror

Villámgyors segítség

A sztenderd arcpakolások hatóideje 20 perctől kezdődik, így gyakorlatilag az esti “maszkos” tisztítás a hétvégékre korlátozódik, hiszen a sűrű hétköznapokon kinek van ideje ennyit semmittevéssel tölteni? A Forea macaron alakú készüléke viszont újradefiniálja az arcpakolás fogalmát, és mindössze 90 mp alatt ígér látható eredményt. Hogyan működik? Lepattintod a készülék alját, bele helyezel egy speciális maszk papírt( nappali vagy éjszakai), majd megnyomod a Start gombot, hogy a kütyü 3×30 mp-es intervallumokra elindítsa a LED-fény terápiát, melynek segítségével gyorsabban felszívódnak a hatóanyagok, miközben az arcodat masszírozod. A Forea Ufo névre keresztelt színes kütyüjét, akár már ma megrendelheted.

forea

Közelebbi pillantás a bőrre

A Neutrogena új készüléke egyszerűen az okostelefonodra csatlakoztatható és beépített ultra nagyítóval, LED-lámpákkal és érzékelőkkel rendelkezik. A használathoz pedig elegendő a készüléket a bőrödön tartani. A kísérő alkalmazás segítségével információkat kaphatsz a bőröd nedvességtartamáról és egészségügyi állapotáról- ráadásul a kütyü még bőrápolási termékeket is javasol a problémák megszüntetésére! A 2018 nyarán érkező Skin360 várhatóan 50 dollárért lesz megvásárolható.

Neutrogena-skin-360

DALAARNA FASHION SHOW 2018- A NŐIESSÉG ÜNNEPE>>

 

Billionaire életérzés
10/10
Exkluzivitás
9/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 9/10