Ha a szerelmesek napján ( és egyéb más napokon sem) sikerül eljutnod egy értelmes találkáig, vagy legyél is ott az adott hölggyel/úrral, de olyan érzésed van, mintha a “rémes randi” egyik epizódjában szerepelnél, akkor könnyen lehet, hogy Veled van a baj. Már mint nem konkrétan Veled, hanem az online párkeresési szokásaiddal. Te is szoktál füllenteni, nagyot mondani, photosopolni a képeidet vagy szexisen csücsörítve pózolni? Lehet, hogy egy kicsit korrektebb hozzáállással többre mehetnél!

1, Mondd el az igazat!

Azt gondolod túl keveset keresel? Gáz, hogy nem Ferrarival villogsz? Vagy pont ellenkezőleg, nem akarod reklámozni, hogy felbecsülhetetlen értékű műgyűjteményed van? Pedig lehet, hogy “füllentésmentesen” sokkal szimpatikusabb leszel! Miért gondolod, hogy mindenkinek a terepjáró, az öltönyös munkahely, a műcici vagy a 3 diplomás agytröszt az esete? Elég sokan buknak az IT-s srácokra, a kerekded idomokra és a star wars-rajongókra is! Légy őszinte az életedet, a hobbijaidat és a céljaidat illetően! Csak egy egyéjszakás numerát keresel? Akkor felejtsd el a komoly kapcsolat szöveget!

2, Csak szingliknek!

Nincsen annál szánalmasabb, amikor már hosszú évek óta kapcsolatban élő, vagy akár házas emberek flörtölgetnek a neten! Ezzel egycsapásra hazugnak mutatod magad, megalázod a párodat és hiú reményeket keltesz a másik félben is. Ha unatkozol szakíts, ha pedig úgy érzed megtaláltad az igazit, ne az online társkeresőn nézegesd a jó csajok/pasik képeit!

3, Légy nyitott

Úgy elég nehéz megismerni valakit, ha folyton csak egy szavas válaszokat írogatsz. Ez téged zárkózottnak, érdektelennek, flegmának mutat, a másikat pedig kicsit sem bátorítja a folytatásra. Ha valaki tényleg érdekel szánj rá időt, aztán egy-két nap múlva megkérdezheted, hogy nem lenne-e kellemesebb telefonon vagy személyesen folytatni.

4, Ne csak panaszkodj

Ha csak arra használod a randi appokat, hogy a napodról, a munkádról és az életedről siránkozz, ne csodálkozz ha menekülőre fogja a kiszemelted! Mindenkinek vannak gondjai, de az ismerkedést nem célszerű a problémákkal indítani. Inkább menj el edzeni ha ideges vagy és ne légy energiavámpír.

5, Mutass több képet

Te el tudod dönteni egyetlen kép alapján, hogy valaki tetszik-e neked? Különösen ha az a kép egy szerkesztett, fotós által készített remekmű? Ugye, nem. Az ideális fényképszám a három.Egy arckép, egy egész alakos kép és egy kép a barátaiddal, vagy a hobbidról.

6, Légy kreatív

Talán egy kicsit többre is futja a “Szia, csinos vagy” kezdőmondatnál. Írj mondjuk valami vicceset, valamit amire kíváncsi vagy, vagy magadról egy-két mondatot. Így már nem fogják azt hinni rólad, hogy minden este lányok/fiúk százainak képeid like-olgatod és a maximális kreativitás, ami szorult beléd, az annyi, hogy elhívsz valakit egy gyorsétterem kávézójába.

7, A teljesen meztelen kép tabu

Nem lenne fura találkozni valakivel, akit már láttál tök meztelenül a neten? Nincs benne semmi izgalmas, közönséges és kiábrándító. Legyél akár a világ legszebb feneke, vagy a legméretesebb szerszáma, egy kicsit burkoltan, szexisen sokkal dögösebb leszel. A “hűha-faktort” pedig tartogasd az élesben történő bevetésre.

TÉNYLEG MR. GREY AZ IDEÁLIS JÁTSZÓPAJTÁS?>>

Billionaire életérzés
8/10
Exkluzivitás
8/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 8/10