Kolorful1

A Kolorful karkötők változatos, egyénileg variálható megjelenésükkel egyszerre járulhatnak hozzá mind az egészen fiatal, mind a Billionaire párjuk oldalán virító vagy az iroda hősének kikiáltott dolgozó nők friss, tavaszi megjelenéséhez. A karkötők alapja minden esetben az ezüst színű, fém karlánc, amelyre saját ízlésünknek megfelelően választhatunk színes gyöngyöket, kristályosan csillogó díszeket vagy ezüst színű medálokat.

A ragyogást kedvelők összeállíthatják egyedi karkötőjüket az ezernyi színben pompázó kristálycsiszolású, ragyogó ékköves vagy a visszafogottabban fénylő gyöngyház charmokból . De különösen egyedi külsőt biztosítanak és a luxus érzését keltik a színes üvegből készült elemek is. Még nem tudod, mit viselj az esti vacsora-randin? Itt biztosan találsz a szexi összeállításodhoz illő darabokat!

Kolorful

A bohém megjelenés szerelmeseinek is érdemes böngészni a karkötők között! Antik hatású rózsa-medál, esetleg egy mókás húsvéti nyuszi? Vagy a vagány rockerlányokat megszégyenítő láncok és bilincsek? Válaszd ki a legújabb fesztivál-kiegészítődet!

Akár a feltűnőbb, akár a visszafogottabb megjelenés kedvelői vagyunk, a „Watercolor” kollekció charmjait mindenképpen érdemes végignéznünk! Az akvarell-festés technikájával készült karkötőelemek minden egyes darabja egyedi mintával készül és hozza el a virágoskertek sokszínűségét, vagy a tenger hullámainak színjátszó kék árnyalatait a csuklónkra.

Ha ezek után kedvet kaptunk a trendi Kolorful karkötők beszerzéséhez, nincs más dolgunk, mint az ezüst színű karláncra összeválogatni saját ízlésünknek megfelelően a charmokat, illetve az elemeket rögzítő stoppereket, amely a gyöngyök elcsúszását, elmozdulását hivatottak meggátolni ízléses formában.

kolorful

Ajándékot keresünk édesanyánknak esetleg kedvesünknek, vagy nincs kedvünk összeállítani a rengeteg elemből a kedvencünket? A Kolorful előre összeállított karkötőket is kínál időhiánnyal küszködő ám a stílust szem előtt tartó nőtársainknak!

Az elérhető árú karkötőkről tájékozódj bővebben a http://www.kolorful.hu/ weboldalon, ahol a különleges nyitási akció keretei között most 20%-al olcsóbban szerezheted be kedvencedet!

Kolorful3

OLVASD EL A 2015 SPRING/SUMMER TREND RIPORTUNKAT IS>>

Billionaire életérzés
7/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
7/10
Overall score: 8/10