Pap Annamária, terméktervező mérnök szakon folytatta tanulmányait, ahol a divat iránti szeretete a dizájnos kiegészítők irányába sodorta. Az alapanyagok közül mindig is a bőr volt a kedvence; illata, természetessége és sokoldalú megmunkálhatósága miatt, így magától értetődően jött az ötlet, hogy bőrből készít majd kisszériás termékeket, táskákat és pénztárcákat.

A márka stílusát leginkább a visszafogott természetesség jellemzi. Annamari mindig igyekszik a legújabb irányzatokat követni, és mindig időtálló darabokat készíteni, nem egy szezon után kifutó, harsány termékeket. A táskái és a pénztárcái mind visszafogott színvilágúak, és klasszikus fazonúak, amelyek a világmárkákra jellemző precízséggel megmunkált részletektől válnak igazán különlegessé. Az ideális nő számára, természetes, kifinomult, mégis egyedi, ám nem túl mesterkélt módon.

Az Annamaria Pap bőrtáskák egytől egyig finom, puha, olasz bőrből készülnek és rozsdamentes fém elemekkel díszítettek, hogy ne csak szépek, hanem tartósak is legyenek. A táskák kis szériában gyártottak, sőt akadnak köztük teljesen egyedi darabok is, amelyekből csupán 1-2 darab készül, ezzel is növelve a márkát körüllengő exkluzivitást.

A legfrissebb tavaszi/nyári kollekció darabjai fiatalos formavilágúak és a legújabb trendekhez igazodóan, többségében egy pánttal ellátottak, zsákra emlékeztető megjelenéssel. Természetesen a bohó irányzatot szem előtt tartva megjelennek rajtuk a nyár slágerének tekintett rojtok, amelyek üdévé varázsolják mind a nagyobb méretű válltáskákat, mind a kisebb clutchokat.

Annamaria Pap

Személyes kedvenceink közé soroljuk, az egyedi szürkés árnyalatú bőrből készült Pulli Capuccino modelljét, leginkább a színárnyalata miatt, amely egyaránt lehet, fekete, fehér, barna és élénk színű nyári ruhák kiegészítője. Szintén odavagyunk a kicsit indiánosabb megjelenésű teveszínű modellekért, amelyeknek az alsó felét, kézzel készített színes textil pánt díszíti.

( Annamaria Pap Pulli Capucino Bucket táska- 37.000 Ft)

Annamaria Pap Pulli Capuchino

 

Annamaria Pap Boho Bucket Bag 03.– 37.000 Ft

Annamaria Pap

 

 

A friss kollekció kisméretű táskái egytől egyig bohó rojtokkal díszítettek, és a különböző árnyalatú barna bőrök, illetve a finom pasztell árnyalatok keverékeiből készülnek. Az egyszínű modellek elegánsabbak, a kevert színű táskák pedig a forró homokdűnék hangulatát idéző teveszínű bőrből, és frissítő pasztell lilából, illetve azúrkékből készülnek. ( Annamaria Pap Pam Fringe leather clutch– 14.500)

Annamaria Pap1

A nyári pénztárca kollekció modelljei mind üde fagyi színekben pompáznak, mint a hűsítő menta, a friss citrom, és a finom pezsgőrózsaszín. Ez a gyöngyházfényű kecskebőrből készült modell a Billionaire hercegnők elengedhetetlen kiegészítője! ( Annamaria Pap pezsgő pénztárca- 14.000 Ft)

Annamaria Pap

Kövesd az Annamaria Pap aktualitásait a FACEBOOK-on keresztül, majd szerezz be egy egyedi darabot kedvezményes áron az Annamaria Pap WEBSHOPBÓL vagy  tekintsd meg személyesen a Ráday utcai  ONE FASHION BUDAPEST üzletben!

 LÉGY MAGA A FRANCIA SIKK>>

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 9/10