A 2014-ben alapított Annamaria Pap táskák megálmodója, Pap Annamária, már egészen fiatal korától a bőr szerelmese. Mindig is magával ragadta az anyagnak a tapintása, szerkezete, illata, így teljesen magától értetődő volt, hogy minőségi bőráru tervezésével és gyártásával kezd foglalkozni. A márka stílusára elsősorban a letisztultság és a könnyen kombinálhatóság jellemző. Az Annamari Pap táskák egyaránt hordhatóak a hétköznapokban és egy különleges estélyen is, köszönhetően a visszafogott színvilágnak és a klasszikus szabásvonalaknak. A minőségi olasz bőrből készülő táskák közül kiválogattuk a legszebbeket, amelyek a szívünkhöz legközelebb álló hölgynek garantáltan mosolyt csal az arcára!

Íme, a bevásárló listánk:

Édesanyánknak

Az érettebb generáció képviselői jobban kedvelik a közepes méretű modelleket, hogy minden szükséges kelléket maguknál tudjanak hordani ( igen, a 100-as zsebkendő, a telefontöltő,a kézkrém és a testápoló mind nélkülözhetetlenek). A választásnál a táska fülének hossza is fontos; a vállon és kézben is hordható darabok sokkal népszerűbbek. Ez a kézzel készített, tevebarna-bordó LORIENT modell, mindent olyan tulajdonságot magában hordoz, amely nem csak vonzóvá, de praktikussá is teszi a viselését. Szerintünk egy kis szín sose árt, de ha még a bordó berakást is túlzásnak érezzük, akkor egyszínű bőrből, vagy barna berakással is beszerezhető a táska.

Lorient Blush bőrtáska

A testvérünknek

Legyen szó akár nővérről, akár hugicáról, mindenképpen tartsuk szem előtt a választásnál a fiatalos frissességet! A pánt nélküli, kézben fogható borítéktáska fazonok nagyon divatosak a fiatalabb generáció körében, mert egyaránt viselhetőek színházban, romkocsmában vagy egy baráti vacsorán. A LILLE fantázianevű modell számos színben elérhető, de mi a fekete-fehér bociszőrös SPOTTY-t választanánk, mert egy ilyen vagány darabot biztosan nem venne meg magának a testvérkénk!

LILLE Spotty bőr borítéktáska

A párunknak

Nagy valószínűséggel kedvesünk az, aki a legjobban követi a divatot. Most is éppen az instagramot bújja, hogy képben legyen a legújabb divattal? Ha így van, akkor nagyszerű választás lesz a Millau Brown, mely kézitáskaként és válltáskaként is megállja a helyét a hétköznapokban. A belső zsebek minden lényeges (és kevésbé lényeges) dolgot elnyelnek, 2 db mobiltartós és 1 zippzáras belső zsebében minden a helyén lesz. Bízz bennünk a legfrisebb trend a kerek aljú táskafazon, úgyhogy válaszd bátran bármelyik színű darabot a kollekcióból. El ne felejtsd megemlíteni neki, hogy ezek limitált példányszámban készült darabok, hisz Ő számodra a legfontosabb. Meg fogod még nekünk köszönni ezt a tippet!

 

Milleau Brown bőrtáska

Az üzlettársunknak

Gondolkodjunk ellenkező nemű üzleti partnerünk fejével. Mit venne nekünk karácsonyra? Egy üveg whiskyt, egy nagyobb bonbont esetleg minőségi szivart? Mi meglepnénk őt ugyanezen ajándékokkal? De nyilván személyeskedni se szeretnénk, mert túlzás volna, ha ismernénk a ruhaméretét, vagy tudnánk, melyik ékszert fogja szívesen viselni. Pont a személytelen és a személyes között félúton helyezkedik el a pénztárca. A MIMI kollekció tárcái letisztultak, mindenfajta sallangtól, mintától mentesek. Miért fontos ez? Mert egy visszafogott barna, vagy fekte pénztárca egyáltalán nem hivalkodó, és mivel imitált darabszámban, kézzel készített termékről van szó, az ajándék „üzenete” sem marad el. A siker borítékolva van!

MIMI Black pénztárca

Az unokahuginak

Utoljára hagytuk a legnehezebb választást. A fiatalok ízlését követni ugyanis egyáltalán nem könnyű feladat. Tegnap még a rózsaszín volt a kedvenc színe, ma a kék, holnap már csak rock zenét hallgat, utána meg discoba jár. Mi mégis azt mondjuk, legyünk bátrak, és válasszunk egy különleges, fekete fehér bociszőrrel díszített Clairence SPOTTY kistáskát, amit akár vállpánttal, akár anélkül is hordhat. Biztos, hogy odáig lesz érte!

Clairence SPOTTY bőrtáska

 

Aztán ne felejtsetek el nekünk is küldeni egy képet a meglepődött arcokról!

www.annamariapap.com

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
9/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 8.7/10