Luxus fekvőhely tesztelő

Alig bírunk reggel felkelni? Mindig visszahúz a jó meleg, puha ágyikónk? Mi lenne ha luxuságy tesztelőnek jelentkeznénk, ahol mindössze annyi dolgunk van, hogy egész nap az ágyban heverészünk( rosszabb esetben tényleg csak heverészünk). Egy hónapra biztosítják személyes használatra a legfényűzőbb fekvőhelyeket, amelyen reggel 10-től este 6-ig kell pihengetnünk és egy blogon keresztül megosztanunk a tapasztalatainkat. Havi nettó 320.000 Ft-os fizetésért tényleg álommunkának tűnik! Ideje elküldeni még ma a pályázatunkat a Simon Horn Ltd.-nek.

Luxus ágy

Csúszda-tesztelő

Ebben a rettentően komoly munkakörben dolgozók átlagosan 20.000 km-ért utaznak egy évben, na de nem repülőn vagy autón, hanem csúszdán keresztül! Figyelik a csúszdák megjelenését, magasságát, sebességét, a víz hőmérsékletét és minőségét illetve a biztonságot. Minden hónapban szívesen utaznál a világ legfelkapottabb üdülőhelyeire, mint Egyiptom, Törökország, Ciprus? Itt a helyed! Bár azért ennyi csúszás után a tesztelők popsijára kíváncsiak lennénk…

vizi-csuszda-

Prostituált tesztelő

Ingyen-szex a legelitebb lányokkal? Erre biztosan minden férfitársunk felkapja a fejét! A különleges munkakör egyenlőre csak Chile-ben érhető el, ahol egy kuplejár, közismertebb nevén elit szórakozóhely, VIP részlegében csábítóan mosolygó lányok “tesztelését” végzi az irigyelt úriember. A jelentkezőknek részt kell venniük egy általános interjún, pszichológiai teszten és fotózáson is, majd a TOP6-ba került lányoknak az ágyban is bizonyítaniuk kell. A tesztelő figyeli a lányok hozzáállását, mozgását, kreativitását is. Nem csodálkoznánk ha ezek után többen kedvet kapnának, hogy a saját szórakozóhelyünkön is bevezessük ezt új fajta válogatási-eljárást.

VIP room girl

Google maps fényképész

Gondolkodtunk már rajta valaha is, hogyan készülnek az agyonhasznált Google Maps Utcakép nézetének a felvételei? Nos íme a válasz, egy hatalmas digitális kamerával tekerő fiatalembereket kell keresnünk, Google-ös pólóban és fehér sapkában, ők térképezik fel ugyanis a városok legeldugottabb zugait is. Megkérdezhetnénk esetleg, hogy nőket nem terveznek alkalmazni? A strand szezon közeledtével nem jönne rosszul a popsi-tréning.

Google maps

Csokoládé íztanácsadó

Sokak számára meglepő lehet, hogy a legkisebb csokoládémárkáktól kezdve, a legkülönlegesebb kézi készítésű csokoládé manufaktúrákig, majdnem minden gyártó kéri a csokoládé íztanácsadók segítségét, akik a mintákat egyenként végigkóstolgatják, majd sokszor a saját maguk által szervezett workshop-okon reprezentálják őket.

csokoládé

Étel-stylist

Nem véletlenül néznek ki a nagyáruházak hirdetésein, a gyorséttermek óriásplakátjain, vagy a díjazott éttermek étlapjain olyan ínycsiklandóan a fogások. A nagyobb cégek minden esetben food-stylistok segítségét kérik a fotózáson, akik beállítják a megfelelő kompozíciókat, cigarettafüsttel helyettesítik a tea forró gőzét, vagy speciális zselével a gyümölcsök csillogását, hogy aztán gondolkodás nélkül a hasunkba pakoljuk a kívánatos ételeket.

Food

Lego-szobrász

Minden kisgyermek álma az óriási , színes legobirodalom kiépítése. Majd felnőttként szintén sokan vágynak a laza, kreatív, szórakozató Lego céghez dolgozni. Az irodai munka ellenzőinek és a kreativitás királyainak ajánljuk figyelmébe a lego szobrász munkakört, ahol mi tervezhetjük és építhetjük meg a Legoland-ban és az üzletekben kiállított szobrokat.

Lego szobor

Cápa akvárium tisztító

A búvárkodás, a víz és az izgalmak  szerelmeseinek felhívjuk a figyelmét az óriási cápaakváriumok tisztítására. Mielőtt azt hinnénk, hogy a több napos művelet alatt a nagyvadak a parton pihennek, akkor tévedünk, mert a háttérből szemlélik majd ( reméljük nem farkas éhesen) a macerás műveletet. Ez az igazi adrenalin bomba!

shark

Eddig azt hittük, hogy az ügyvéden és a közgazdászon kívül nem léteznek más munkakörök? Vagy a munkára mindvégig egy büntetésként tekintettünk az egyetemi évek után? Reméljük adtunk pár tippet a sikeres életpálya elindításához. Esetleg ismersz egy még érdekesebb munkakört? Vagy te végzed az álommelót? Oszd meg velünk nyugodtan tapasztalataidat!

 OLVASD EL ARNOLD SCHWARZENEGGER TANÁCSAIT IS A SIKERHEZ!>>

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 9/10