Legtöbben csak álmodni mernek róla, hogy olyan fényűző, több emeletes, mérnöki pontossággal és óriási divatérzékkel berendezett gardróbjaik legyenek, mint a celebeknek. A stílus bármilyen lehet: szolid, márvány borította, vagy éppen a padlótól a plafonig polcozott. Egy a lényeg: minden designer alkotás, méltó helyet kapjanak otthonukban. Megmutatjuk melyek a legkiemelkedőbb gardróbok, amit mindenféleképp szemügyre kell vennünk.

Khloe Kardashian

A név hallatán mindenkinek a divat jut eszébe, hiszen egész családjuk erről is híressé vált az évek során. Legtöbb esetben a gardróbokban ruhák, cipők, kiegészítők kapnak helyet, ami igaz is Khloera hiszen egy egész szobányi fitness felszerelése van. Igazán mégis az tesz extravagánssá a kis öltözőjét, hogy egy egész külön szobája van póthajaknak. Állványon fellógatva minden színben és hosszban találunk ott valódi póthajakat, így biztosan mindig a megfelelő frizurát tudja viselni. Elképesztő!

Dj Khaled

A 44 éves dj és producer nagy gyűjtője a különleges, limitált darabszámmal készült edzőcipőknek. A kollekciójában számos ritka Air Jordan és Yeezy is található. Körülbelül 500 pár cipellő ékesíti ezt a padlótól plafonig érő cipős gardróbot, ami egy elég komoly gyűjteménynek számít.

Catherine Zeta Jones

Ki ne ismerné az igazán gyönyörű színésznőt, aki mindig a nőiességet és az eleganciát testesíti meg. Nos az Ő gardróbját tekintve a magassarkúinak van egy egész szentélye, ami olyan ritka darabokkal van megtöltve, amik tényleg megköveteli maguknak ezt az előkelő tárolást. Szín szerint sorba rakva a szivárvány minden színében és árnyalatában megtalálhatóak az elegáns cipellők, nem csoda, hogy a színésznő mindig ilyen csinos.

Theresa Roemer

A felsorolásból kár lenne kihagyni a volt texasi szépségkirálynő Theresa Roemer 280 m2-es gardróbját. A három emeletes gardrób több száz ruhát, cipőt, parfümöt és kiegészítőt tartalmaz. A közel 1 millió dollárt érő gardróbjában rendszeresen rendez jótékonysági eseményeket… ami bár kicsit abszurd a 60 darabos Birkin táska kollekciója mellett… de hát muszáj valahol helyt adni a jótékonykodásnak.