GEORGE, LONDON

Richard Caring angol üzletember 2001-ben alapította a világ legexkluzívabbnak tartott gentleman klubját, amely mind a mai napig az ő irányításával működik. A George, London legszebb utcáján a Mount Streeten várja fekete ajtói mögött az elegáns uriembereket, akik az art deco stílusú bútorokon ücsörögve, klasszikus brit étlapról válogatva köthetik meg az év legnagyobb üzleteit. A klubban privát rendezvényeket és kiállításokat is tartanak, hogy még a “holt szezonban” se teljenek unalmasan a hétköznapok. Az éves tagdíj 750 font, de a bekerüléshez szükség van két jelenlegi tag ajánlólevelére is.

SOHO HOUSE

A világ legismertebb privát klubja szinte minden nagyvárosban megtalálható, Berlintől kezdve egészen Los Angeles-ig. Az 1995-ben alakult hálózat az egyik legnépszerűbb a világon, jelentkezők hosszú sora vár a tagfelvételre. A Soho House nem csak délutáni kikapcsolódást és finom ebédet kínál a tagjainak, hanem a világ számos pontján megtalálható hoteljeiben lehetőség van pár éjszakát eltölteni, akár még a spa részleggel felszerelt London közeli farm házacskákban is. Az információk tükrében nem nehéz kitalálni, hogy a klub egyik legcsábítóbb előnye maga a diszkréció; mivel ha bárkinek titkos légyottokhoz vagy üzleti utakhoz lenne kedve, biztosan nem fogja ezt senki elkotyogni a szemfüles sajtós munkatársaknak. A tagdíjak életkorhoz illetve helyhez kötöttek, de évi 600 fontnyi költséggel mindenképpen számolni kell, ha a helyi klubban szeretnénk relaxálni.

THE KEE CLUB, ÁZSIA

Ha semmihez sem fogható luxusra és a szakmájukban leginkább elismert tagokra vágysz, akkor a The Kee Club-ot neked találták ki! Az évi közel 2000 fontos tagdíj ellenében olyan hírességekkel múlathatod az időt, mint Mick Jagger vagy Gwyneth Paltrow, de a világ legnagyobb multiláncainak vezetői is szinte kivétel nélkül a klub tagjai. Hong Kong-ban és Sanghai-ban egyaránt van lehetőséged a kikapcsolódásra és a garantáltan gyümölcsöző kapcsolatépítésre.A tagsághoz ebben az esetben mindössze 1 klub tag ajánlására van szükséged, mivel nyilván a tulajdonosak tisztában vannak vele, hogy a tagságért ekkora összeget nem tud minden jött.ment kifizetni.

MARK’S CLUB, LONDON

Ha egy igazán tradicionális, hamisíthatatlanul brit klubban szeretnéd tölteni a magányos estéidet, a Mark’s-ot tudjuk neked ajánlani. Sejtelmes fények, nehéz drapériák, klasszikus bútorok és a világ legjobban öltözött pincérei. A Hölgyeket és az Urakat egyaránt tárt karokkal váró klubba kizárólag elegáns öltözetben lehet belépni, így például az edzőcipő és kapucnis pulcsi kizáró ok lehet. Az elegáns atmoszféráért és a kiváló borokért évi 2000 fontot kell kiperkálnunk.

THE YELLOWSTONE CLUB

Elég szép summát, egészen pontosan, minimum 27.000 fontot kell letenni az asztalra a Yellowstone klub-csatlakozáshoz. Lássuk mit is kapunk ennyi pénzért! Exkluzív kiszolgálást, diszkréciót, pazar környezetet, ahol lehetőség van golfozásra és síelésre egyaránt, a világ legjobb éttermeit és olyan menő klub tagokat, mint Ben Affleck vagy Bill Gates! Ami miatt viszont igazán megéri tagnak lenni az a bőséges juttatási csomag, amely magában foglal éves golfbérletet a St. Andrwes-ban, jacht bérlési lehetőséget és magángép igénylését is. Ezek után van még kérdés?

 

 LENYŰGÖZŐ HIGH-END HIFI BERENDEZÉSEK A MÜNCHEN-I VÁSÁRRÓL>>

Billionaire életérzés
10/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
10/10
Overall score: 10/10