A több, mint egy millió dollár értékű szexuális játékszer létrehozásának ötlete egykor még nevetségesnek ötletnek tűnt! Ám ahogy a felnőtt szektor bővült és a társadalmi hozzáállás megváltozott, a gondolat, hogy önmagát, vagy a partnerét egy csúcsminőségű és minden eddiginél drágább örömtermékkel lepje meg, korántsem tűnik annyira abszurdnak.

 

A Fornicari erotikus művészeti és felnőtt játékbolt az “elit” számára. Kínálatuk legkülönlegesebb és egyik legdrábább darabja a Pearl Rolyale, amely 1,8 millió dollárba kerül. Már a neve is önmagáért beszél.ű
pr

 

A Pearl Royale megjelenése első ránézésre is azt sugallja, hogy királynőnek való. Az ausztrál ékszerész, Colin Burn készítette. A megrendelésre kész darab tiszta platinából készült, felületét 200 darab rózsaszín és fehér, 70 karátos gyémánt, kék zafír és tengeri igazgyöngy díszíti.  A készülék tetején található, Dél-kínai-tengerből származó gyöngy kulcsként működik – ezzel tudjuk ki-be kapcsolni a játékszert. Az extrémitást tovább fokozza, hogy ez a gyöngy levehető és akár medálként is viselhető. Ebben a formában csak a beavatott személy tudhatja a nyakék igazi rendeltetését. A vibrátor jelenleg állandó kiállításon található a Beverly Hills-i ACCA galériában.

 

Colin Burn, a luxus vibrátor mögött álló férfi elmondta: „Az volt az inspirációm, hogy valami olyat hozzak létre, amely megmutatja, hogy az emberek mennyire értékelik a minőségi szexet”.

Vajon hányan engedhetik meg maguknak, hogy átéljenek egy igazi, 1.000.000 dolláros orgazmust?