Utoljára a 16. szülinapjuk volt ekkora esemény ( na jó, a 18. is), amikor megszerveztük nekik az álombulit, kibéreltük a legmenőbb klubbot, designer ruhákat válogattunk és megvettük életük első BMW-jét. Majd ahogy teltek, múltak az évek csak kölcsön adtuk a Ferrarinkat is( de csak a fontos randikra) vagy a magángépünket a monaco-i kiruccanásokra. Most viszont valami olyan ajándékot kell találnunk, amely ösztönzi őket a nagy dolgok véghezvitelére és a jó kezdet lesz majd a saját önálló életükhöz is. Lássuk a top meglepiket!

Graduation

Szerencsepersely

Na de nem ám akármilyen! Válasszuk az amerikai sztártervező és az egyik legmenőbb bútor designer Jonathan Adler munkáját, mondjuk ezt a különleges metál színben pompázó malacperselyt. Nem csak a ” nagy házalakítás” során lehet majd segítségünkre, amire garantáltan számíthatunk, ha már belép a munka világába imádottunk, de esetleg gyűjtögetheti majd benne az aprópénzt is, hogy pár éven belül neki is összegyűljön egy  tengerparti villára való! ( Jonathan Adler persely, kb.70.000 Ft) Ha meg már ott vagyunk, válasszunk mellé egy porcelánba csomagolt illatgyertyát is, friss zöldalmás illattal. ( Jonathan Adler mécses, kb.19.000 Ft)

Jonathan Adler persely             Jonathan Adler mécses

Műalkotásnak is beillő hangszóró

A kisméretű, hordozható, elsősorban telefonok kihangosítására hasznosított mini-hangszórókat már biztosan beszereztük, de a diplomaosztóra valami különlegesebbel rukkoljunk elő. Mondjuk válasszunk a legdesignosabb technikai kütyüket gyártó Bang&Olufsen, A9 névre keresztelt Bluetooth-on keresztül üzemelő hangszóróját, amelyet akár telefonhoz, tablethez, sőt TV-hez is kapcsolhatunk. A műalkotásnak is beillő szerkentyű egyszerre helyezhető el a falon, vagy fa lábainak segítségével a szoba díszeként is. ( Bang&Olufsen A9 fekete vagy fehér színben, kb.: 640.000 Ft)

B&O A9

Esetleg egy fejhallgatót választanál a Bang&Olufsen-től?>>

Vacheron Constantin limitált karóra

A svájci óramárka a világ talán legrégebbi, 1755-ben alapított óramárkája, amely még ma is a hagyományokon alapulva folytatja tevékenységét. Minden évben jelentkeznek valamilyen új, különleges, kis darabszámban elérhető kollekcióval, amelyet ezúttal az Aberdeen bestináriumok, erkölcsileg tanulságos, középkori vadállatmesék szimbólumai ihlettek. Háromféle változatban juthatunk hozzá a bőrszíjas, kézzel festett szimbólumokkal díszített, mechanikus órákhoz. A kék kecske motívummal díszített verzió a Földet szimbolizálja, és arra ösztönöz, hogy az ember minden pillanatban adjon hangot a véleményének. Az egymással szembeforduló madarakkal díszített karóra az eget szimbolizálja és a hosszú életre utal, a zöld madár szimbólummal díszített darab pedig a vízhez kapcsolódik, és a boldog életre utal. Mindegyik kívánság jó választásnak tűnik, itt már csak utódaink személyisége segíthet, a megfelelő darab vásárlásánál. ( Vacheron Constantin- Métiers D’art Savoirs Enluminés karórák, Ár kizárólag kérésre, de az előre vetíthet valamit, hogy a nem különleges kiadású darabok árai olyan 30 millió forint körül mozognak).

Vacheron-Constantin-METIERS-D-ART-SAVOIRS-ENLUMINES-watches

Káprázatos ajándékok Tiffany-tól

A Tiffany&Co. legendás ékszermárkát  a lányok már egész biztosan ismerik az Álom luxuskivitelben c. Audrey Hepburn klasszikusból, pedig a márka a férfiak számára is gyárt hasonlóan szép kiegészítőket. Elsőként a hölgyeknek ajánljuk az innen szerzett meglepetéseket, mondjuk az alább látható, tiszta fényű, ezernyi színben pompázó gyémántfülbevalót, amely már ránézésre is örök barátságnak ígérkezik. ( Tiffany&Co. fülbevaló, kb.: 330.000 Ft) A férfiaknak egy kategóriával olcsóbb, ám hasonlóan stílusos, ezüstből készült pénzcsipeszt ajánlanánk, hogy biztosan ne kallódjanak el a húsz ezresek a zsebekben. ( Tiffany&Co. pénzcsipesz kb. 51.000 Ft)

Tiffany1 Tiffany2

Időtálló töltőtollak

Talán már el is feledkeztünk ennek az időtálló kiegészítőnek a szépségéről és fontosságáról. Akár nőkről, akár fiakról van szó, egy minőségi anyagokból készült szép toll egy életen át féltve őrzött kiegészítőnkké válhat. Legyen szó egy milliókat hozó szerződésről, vagy egy kulcsfontosságú feljegyzésről, a Waterman kellemes bézs színben ragyogó töltőtolla, biztosan a segítségünkre lesz. ( Waterman Expert iii töltőtoll, 59.200 Ft).

Waterman expert iii

OLVASS PÁR HASZNOS TANÁCSOT  A SIKERES PÁLYAKEZDÉSHEZ ! >>

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 9/10