Biztosan Ti is sokat gondolkoztok azon, hogy milyen szórakoztató/ ügyességi játékokkal tudnátok elűzni az unalmas órákat ezeken a nehéz napokon. Íme, néhány ötlet.

Az alábbi videóban a luxusfeleségek sztárja, Vasvári Vivien és egyik barátnője éppen hatodik érzéket fejleszt egy ügyességi párnacsatával. A játék lényege, hogy az arcot teljesen el kell takarni, hogy ne láss semmit. Ezután nehezítésképp addig pörögni, hogy elszédülj és fogalmad ne legyen arról, hogy a szoba melyik részén lehetsz. Ezután indulhat a csata: a kezedben lévő párnával üsd le az ellenfeled 😀
Csak óvatosan, a berendezést ne amortizáljátok le túlságosan.
Viviéknél a ház éppségben maradt.

https://www.instagram.com/p/B-FhbfYFZPH/?utm_source=ig_web_copy_link

Vajna Timi és párja Amerikában tölti a karantén nehéz pillanatait. Ők Tik-Tok ügyességi Challenge-ekkel, és home workout videókkal szórakoztatják a rajongókat és önmagukat. Te a pároddal vajon meg tudnád csinálni?

Berki Krisztián igazán Billionaire életmódot él a karanténban. Egy teraszon lévő jacuzzival dobja fel a nehéz napokat, de ez mind semmi! Még azt is megtudtuk a videójából, hogy ő annyira Bilionaire, hogy saját vízzel töltötte fel újdonsült wellness centrumát.

Rogán Cecília és Sarka Kata még karantén idején sem hajlandó lemondani a szépségápolásról. Mivel a legtöbb szépségszalon bezárt, ezért a két barátnő egymásnak segít a körömápolásban.

View this post on Instagram

#köszönöm #köröm @katasarka

A post shared by Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) on

Istenes Bencének pedig már annyira az idegeire ment a magány, hogy egy ollóval Kő-papír-olló párbajt kezdett! Vajon Bence túl tud járni a ravasz olló eszén?

View this post on Instagram

Kezdek megorulni 😂😂😂😂😂

A post shared by Istenes Bence (@benistenes) on