Már itthon is elérhető a legnagyobb BMW a legerősebb motorral. Az új BMW X7, a gigantikus divatterepjáró, a bőven 500 lóerő felett teljesítő új motorral sportkocsiszerűen gyorsul. BMW X7

Photo: BMW


Az X7 M50i itthoni alapára 33,8 millió forint, vagyis a benzines csúcsmodell 640 ezer forinttal kerül többe a dízeles nagyágyúnál. Összehasonlításképp, a legolcsóbb X7-es, a 30d kereken 25 millió forintos áron kapható, a 40i pedig minimum 25,6 millió forint kifizetését követően vezethető haza.

BMW-X7

Photo: BMW


Kivételes személyiséggel felruházva: a BMW Individual felszereltségek egy egészen új dimenzióba emelik a BMW X7 exkluzivitását. Az Ametrin metálfényezés rabul ejtő karakterrel ruházza fel a járművet, varázslatos aurát vonva köré. Belül a kitűnő minőségű bőr és a vele kontrasztot képező díszítőelemek teremtenek semmi máshoz nem fogható atmoszférát.


BMW-x7

Photo: BMW


A 4,4 literes biturbó V8-as erőforrás először az M850i-ben bukkant fel, aztán nemrégiben az M550i is megkapta, most pedig az X7 M50i motorházteteje alá is beköltözött. Ennek 530 lóerős teljesítménye, illetve 750 Nm-es nyomatéka 4,7 másodperces 0-100-as szintidőt tesz lehetővé, ami egy ilyen 5 méternél jelentősen hosszabb és 2 tonnánál jóval nehezebb SUV-tól igen komoly teljesítmény.

Említést érdemel továbbá az xDrive összkerékhajtás, az M Sport hátsó differenciálzár és fékrendszer, a 22 colos kerekek, illetve az adaptív M futómű. A nyolcfokozatú automataváltóval szerelt BMW X7 M50i elektronikusan korlátozott végsebessége 250 km/h.BMW -X7

Photo: BMW


A hálózati megoldások és a digitális szolgáltatások a BMW X7 további fénypontjait jelentik. A jármű egyszerű, az okostelefonra telepíthető digitális kulccsal való kinyitásától, a modern és intuitív vezérlési koncepción, valamint a Driving Assistanten és a Parkolóasszisztensen át egészen a Tolatási asszisztens funkcióval ellátott Parkolóhely-asszisztensig: a funkciók és asszisztensek egész sorának – amelyet a BMW Personal CoPilot innovatív elemei egészítenek ki – köszönhetően minden egyes utazás körülményei igazodnak az egyéni kívánalmakhoz, biztosítva ezzel a maximális kényelmet.