Love1

Egyre többen, egyre többet foglalkozunk vele idehaza is, hogy vajon milyen aprósággal lephetnénk meg a párunkat Valentin-napon, amely tényleg őszinte mosolyt csal a másik fél arcára. Sokak fantáziája kimerül a bonbonokban, szívecskés üdvözlőlapokban egy romantikus vacsorában, vagy éppen egy új alsóneműben, de mi végeztünk egy kis kutatást Billionaire barátaink körében, hogy ezek a jól bevált ajándékok, negyedjére elsütve is beválnak-e, vagy tényleg ideje összeszedni magunkat, hogy valami egyedivel állhassunk elő. Lássuk az eredményeket, elsőként a nők, majd a férfiak körében!

Mire vágynak a nők Valentin-napon?

Felhőtlen délutánra

A legtöbb gyermekes anyuka minden vágya a szerelem napján, hogy egy kis nyugalomhoz juthasson, amikor nem kell imádott gyermekeinek a sírását, nyávogását, vagy éppen férjura dörmögését hallgatnia. Hogyan kezdjünk hozzá? Először is küldjük el a csemetéket egy ottalvós bulira a nagyihoz, majd menjünk el komótosan bevásárolni, amíg a párunk nyugodtan szörfözhet a romantikus csatornák között egy nagy doboz csokival az ölében. Majd minden erőnket összeszedve dobjunk össze egy finom vacsorát, természetesen egy kis bor kíséretében, amelynek az elfogyasztása után, ne felejtsünk el, elmosogatni és rendben hagyni a konyhapultot. Ha meg már ott vagyunk, akár a sütőt, vagy a tűzhelyet is letakaríthatjuk…

KEZDŐ SZAKÁCSKÉNT SZERETNÉD MEGKÖNNYÍTENI A FŐZÉST?>>

A klasszikusok még mindig nyerők

Fantáziátlan sorstársaink most megnyugodhatnak, ugyanis a nők még mindig ugyanúgy örülnek egy különleges csokoládénak, ékszernek vagy akár szépségápolási terméknek, mint korábban. Arra azonban mindenképpen figyeljünk, hogy ne a mindennapos bevásárlásnál kosárba helyezett termékeket válasszuk, hanem valamivel különlegesebb és persze márkásabb darabokat! Ha csoki, akkor csak is kézműves, ha ékszer, akkor köves, mondjuk az elronthatatlan Swarovski, ha szépségápolási termék, akkor esetleg Lush, Body Shop vagy MAC. De azért a blokkot mindig tartsuk meg, ha a kísérletezés nem érte volna el a kívánt hatást.

Love3

INKÁBB EGY EGYEDI ILLATOT ADNÁL AJÁNDÉKBA?>>

Egy csajos este

Az is remek ajándéknak hangzik, ha a délután nyitásaként egy kis wellness kényeztetést ajándékozunk. Kezdetnek egy manikűr- pedikűr duo( nem is gondolnánk milyen idegesítő tud lenni a körömlakkba való belenyúlás, vagy a szabálytalan festés), utána a fodrásznál egy profi szárítás, aztán egy dögös smink, majd ideje eltűnnünk a képből és átengednünk szerelmünket a barátnőinek, hogy kezdetét vehesse a vedelős- táncolós esti mulatság. Azért előre szervezzük le a lányokkal a találkát, és gondoljunk a szépségszalonra várakozók hosszú listájára is, mielőtt ezt a programot választjuk!

Love4

TE SZERETNÉL GONDOSKODNI A KOKTÉLOKRÓL IS?>>

Romantikus nassolás

Meglepő módon a fondue egész népszerű a megkérdezettek körében! Nem kell tehát mást tennünk, mint a nagy este előtt, a gyümölcsöket kis kockákra vágnunk( mondjuk banán, eper, szőlő, mango), hogy aztán kedvesünkkel együtt megforgathassuk őket a forró csoki-szószban. Ezt kicsit kevésnek érezzük? Ha a szerelmünk romantikus típus írjunk neki egy igazi szerelmes levelet, ahol bevalljuk mennyire szeretjük őt, és a közös életünket.

LOVE

Meglepően magányosan

A legérdekesebb kívánságok között megtaláljuk az egyhuzamban 12 óra alvást, és az összebújás Nélküli éjszakát, mivel vannak olyan édibédik is, akik kicsit besokallnak ekkora a sok simitől és puszitól. Ezt a lehetőséget azonban, ha továbbra is kapcsolatban szeretnénk lenni, inkább alapos tapogatózás után vessük be!!

EGÉSZ ÉVBEN SZERETNÉL GENTLEMAN-HEZ MÉLTÓAN VISELKEDNI?>>

Mire vágynak a férfiak Valentin-napon?

Whisky és finom vacsora

Nem meglepő módon az alkohol az elsők között szerepel a hímneműek kívánság listáján, amelyek közül is a minőségi whiskyk kapták a legtöbb voksot( ennyi Dallas rajongó lenne?). Az sem ér miket újdonságként, hogy a férfiak finom, friss, házi készítési vacsorára is igényt tartanának az italozás mellé, na de nem ám valami sosem kóstolt, meghatározhatatlan nevű peru-i újdonságra, hanem a nagy kedvencükre, mintha csak anyu főzte volna. Persze azért, hogy kicsit izgalmasabbá tegyük a dolgot, mondjuk hozzákezdhetünk a főzéshez teljesen meztelenül…Csak ne felejtsünk el olyan főfogást választani, amihez sokat kell nyitogatnunk a sütőt!

LOve6

LENDÜLJ FORMÁBA A NAGY ESEMÉNYRE!>>

Sportesemény jegyek

Legyen akár a futball, a kosárlabda vagy a jégkorong a kedvenc, egy jeggyel vagy egy bérlettel sosem lőhetünk mellé! Nincs más dolgunk, mint kideríteni a kedvenc csapat nevét, és már foglalhatjuk is a helyet a következő gépre, természetesen a haverokkal együtt! Valami igazán nagyszabásút szeretnénk? Foglaljunk jegyet a következő Super Bowl-ra!

AMIT TUDNOD KELL A SUPER BOWL-RÓL!>>

Egy jó fülhallgató

Sokan vágynak elektronikai kütyükre, IT újdonságokra, de mindezek közül leginkább a fülhallgató emelkedik ki! Természetesen legyen designos, márkás, tartós és zajszűrős, hogy könnyedén elnyomhassa majd a kiabálásunkat, ha éppen bal lábbal keltünk fel.

LOve7

VÁLASSZ EGY DIZÁJNOS DARABOT!>>

Fehérnemű

Még hogy, a férfiak Önzőek! A legtöbb esetben jó ajándéknak tartják a közösen, vagy akár általunk kiválasztott dögös, csipkés fehérneműt, leginkább piros vagy fekete színben, hogy aztán egy kis táncikálás kíséretében megcsodálhassák rajtunk is az új szerzeményt. Vásárlásra fel Csajok!

Love8

VISELJ SZUPERSZEXI AGENT PROVOCATEUR-T>>

SZEX

Egyetlen szempontot mindenképpen tartsunk szem előtt Valentin napon! A legtöbb férfi rosszul van a  romantikától, a rózsaszíntől és a szívecskéktől, képzeljük el mekkora stressz lehet heteken keresztül ilyen környezetben túlélni! Egyetlen dolog tartja bennük a lelket, ezekben a nehéz időkben, az pedig az egész éjszaka tartó, szenvedélyes éjszaka gondolata. Eszünkbe se jusson ettől megfosztani őket! Ezután már nyugodt szívvel szóba hozhatjuk a vélhetően ember által finanszírozott nyári karibi nyaralást.

LOve10

Meglepetések, minden MÁSIK napon…

A legtöbben imádják a meglepetéseket( főleg ha ágytornával is kapcsolatosak), de magától a szerelem napjától kiütés és hányinger fogja el őket. Mivel küszöbölhetjük ki a rosszullétet? Akár egy héten keresztül tartó ráhangolódással, mondjuk finom vacsorákkal, sörözős estével, dögös magassarkúkkal, kedvcsináló képekkel, amely zárulhat egy közösen eltöltött Wellness hétvégével. Szuperül hangzik, nem?

INSPIRÁCIÓK DÖGÖS FOTÓKHOZ>>

Egyedüllét

Ezek szerint nem csak a nők hanem a férfiak is vágynak az egyedüllétre, amikor kipróbálhatják az új PS4 játékokat, pizzát rendelhetnek és büntetlenül ihatják meg az ötödik üveg sört is! Ha erre a meglepire voksolunk, a még átütőbb hatás kedvéért töltsük fel a hűtőt sörrel és dobjunk össze pár hot-dogot, ha a haverok is átugranának este. Mi pedig nyugodtan csaphatunk egy görbe, csajos estét!

Love11

 

Meglepő eredményekre, nem várt újdonságokra számítottak? MI IS! De csalódottan kellett tapasztalnunk, hogy a lányok még mindig menthetetlenül romantikusak, a fiúk pedig továbbra is az evés-ivás-szex trióval nyűgözhetőek le leginkább. Esetleg egyedül töltjük a Szerelem napját? Sebaj, rajtunk kívül még több milliárd ember ezt teszi majd, így irány a legközelebbi szórakozóhely és indulhat az Anti-Valentin Mulatság!

SZERETNÉD MEGTALÁLNI A PÁROD?REGISZTRÁLJ TINDEREN!>>

Billionaire életérzés
8/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 8.7/10