Októberben már a fél világ lázban ég a Halloween közeledte miatt, igaz hazánkban egyáltalán nem népszerű (pedig nagyon kreatív ünnep), de külföldön hatalmas partykat rendeznek azok, akik megtehetik, és hogy a legelitebb réteg hogyan éli meg ezt a misztikus ünnepet, és mire mennyi pénzt áldoznak rá,  azt most megmutatjuk.

Korlátozások egy kis csínnyel

Nos, a Covid-19 meglehetősen felforgatta a világot. Ez a nagy halloweeni megmozdulásokkal sincs másképp.

Anglia luxus party-kat szervező cége a Sharky & George nyilatkozata szerint nem keresték idén őket kevesebben, sőt! A legtehetősebb rétegtől számos megbízást kaptak arra, hogy dekorálják fel villájuk hátsó kertét, ahol a saját kis privát halloween bulijukat kívánják megtartani. Kevesebb nagy, de annál több kisméretű, ultra exkluzív party-t kell rendezniük. Sokan ugyanis a zoom-on keresztül ünnepelnek a barátokkal, ami nemcsak azt jelenti, hogy nekik kell extrém kosztümbe felöltözni, de azt is, hogy a környezetüket is luxus kísértet kastéllyá kell varázsolni.

A 2020-as kérések között sok extravagáns terv is szerepel, amelyeket a kivitelező cégek boldogan teljesítenek. Az éven a hologramos kincsvadászattól kezdve, iglu partiig minden lesz, ám sok esetben nem kifejezetten a gyermekeknek szól a díszítés, hanem egy „verseny” a szomszédok között, hogy ki tud nagyobbat villantani.
A csak pár napig felhasznált dekoráció elkészítése pedig alapáron is legalább 2-3 millió forintba kerül, hacsak nem akarunk tényleg mi lenni a legjobbak, hiszen akkor akár 10 millió forintig is költhetjük a pénzünket.

Luxus jelmezek

Idén természetesen ebben sem lesz spórolás, mert ha másért nem egy Instagram post-ért is megéri belebújni az átlagosan közel 1 millió forintos jelmezekbe. Kíváncsiak vagyunk vajon idén a Kardashian-Jenner lányok mibe bújnak, hiszen az elmúlt években nem spóroltak a jelmezeiken.

Kim Kardashian Dr. Szöszi jelmezéhez még egy drága kutyus is dukált
Khloe Kardashian, mint Szörnyella de Frász
Kendall Jenner az Austin Powers-ből ismert Fembot ultra szexi jelmeze mellett döntött
Kyle Jenner sem döntött hétköznapi szerelés mellett és Marilyn Monroe-ként ünnepelt

Azt azért leszögezhetjük, hogy világjárvány ide vagy oda, de az idei Halloween talán mégnagyobbat fog szólni, mint az eddigiek, hiszen mindenki a lehető legtöbbet akarja kihozni a jelenlegi helyzetből. Várjuk kíváncsian a drágábbnál drágább jelmezeket és dekorációkat!