Ez az év talán egy kicsit máskép alakul a high life életmód képviselőinek is, hiszen a világjárvány szinte az egész világ mindennapjait átrendezte. Alkalmazkodni kell a különböző szabályokhoz, előírásokhoz, és persze kötelezően maszkot is kell viselni. Ez pedig azt jelenti hogy se a legújabb Chanel rúzst, se a tökéletes Dior pirosítónk nem tudjuk mutogatni. Ezzel viszont óvni tudjuk magunk és mások egészségét is egyaránt. Ezt természetesen a leggazdagabbak emberek is tiszteletben tartják és a maszkkal kezdtek divatozni. De vajon milyen maszkokat hordanak a billionairek?

Nézzük a legdrágábbat…

Az izraeli ékszerház, az Yvel alkotta meg a drágakövekből készült maszkját. Egy Sanghajban élő milliárdos álmodta meg magának ezt az abszolút egyedi, és mások által elérhetetlen maszkot. 2020 végére ígérték a szállítását. Eleinte félt, hogy mire elkészül már csak a vitrinbe fogja tenni, de most úgy tászik még sokáig hasznát veszi ennek a 1,5 millió dolláros maszknak. Nem csoda azonban az ára, ha azt nézzük, hogy 250 gramm 18 karátos fehéraranyból és több, mint 3600 darab fekete és fehér gyémánttal díszítették. Mindamellett, hogy esztétikailag is páratlan, az egészségügyi előírásoknak is maximálisan megfelel, hiszen N99 szűrőt is tartalmaz, hogy tulajdonosának maximális biztonságot nyújtson.

Egyéb őrületek…

Nos, ha a celebek között szeretnénk szétnézni, a maszkok minden féle stílusa megtalálható. Lady Gaga például őrültebbnél őrültebb maszkokban jelenik meg, amelyek egyáltalán nem számítanak visszafogottnak. Igaz van, aki azonban az egyszerűbb maszkokat részesíti inkább előnyben és csak is a biztonság számít. A legtöbben azonban úgy vannak vele, hogy pandémia ide vagy oda, a sikkeség mégis csak a legfontosabb.

Világmárkák…

Nyilván a maszk designból nem maradnak ki a világmárkák, hiszen nagyon is jó üzletnek számít a maszk készítés, amik manapság magasan a legkelendőbb ’’ruhadarabjaik’’ egyike. Szerencsére már mindenki a kedvenc márkája maszkját hordhatja a világjárvány idején.

Burberry
Gucci