1, Homejoy

A 2012-ben indult vállalkozás Adora és Aaron Cheung vezetésével szárnyal már évek óta. A Homejoy küldetése, hogy professzionális, megbízható és gyors takarítószolgáltatásaikkal boldogabbá tegyék mindennapjainkat. Legyen szó költözés miatti végső kitakarításról, egy “random” buli utáni rendbeszedésről, átlagos nagytakarításról, vízvezeték vagy villanyszerelésről, a Homejoy mindenben a segítségünkre lesz majd 60 percen belül! Amely talán nem utolsó szempont, ha a világ legelfoglaltabb embereiről, a szerelőkről van szó… Sajnos még nálunk nem érhető el a szolgáltatás, de az Államok nagyobb városaiban fenntartott kisebb, üzleti lakásaink rendben tartására még jó lehet a Homejoy.

Homejoy

2,Wanelo

Egy igazi csajos app, egy igazi hölgytől! A Deena Varshavskaya  által, 2011-ben alapított, még egészen kicsiben indult Wanelo alkalmazás, ma már a világ több mint 350.000 shopjához biztosít elérést, és teszi lehetővé az egyszerű, mobilos fizetéssel is kivitelezhető online vásárlást. Hölgyek akcióra fel, mert a különleges, Magyarországon nem elérhető márkák csak rátok várnak, hogy kialakíthassátok egyedi stílusotokat!

wanelo-shopping

3,Hitlist

A Hitlist alkalmazás az utazás szerelemeseinek készült! Nincs más teendőnk, mint kiválasztani az “álom úticélt” és az alkalmazás automatikusan kikeresi nekünk a fellelhető legkedvezőbb repülőjegy ajánlatot, sőt a folyamatos monitoring tevékenységnek köszönhetően figyelmeztet is minket ha valamilyen kihagyhatatlan kedvezményt érzékel. Az alkalmazás a Facebook-al is kapcsolatban áll, és azt is megmutatja nekünk, hogy kik azok, akik szintén szeretnének eljutni az adott országba/városba, vagy akár a célállomáson beregisztráltakat is megnézegethetjük egy gyümölcsöző barátság reményében. Ezután már csomagolhatunk is és irány a Bahamák!

Portofino_panoramic2008

4, Sols

A divatos 3-D technológiára épülő start-up az egész napon át tartó kényelmes cipőviselést jelöli meg küldetéseként, forradalmi újdonságával, a Sols talpbetétekkel. A Sols alkalmazásának segítségével 3 db, általunk készített képből képes egy a láb vonalához tökéletesen illeszkedő talpbetét gyártani, amely bármely cipőnket, legyen az alkalmi, sport vagy magassarkú cipő, segít hordhatóbbá varázsolni. A 3-D-s technológiával készülő betétekkel, amelyek jóval vékonyabbak a hagyományos orvosi talpbetéteknél és nem lehetetlenítik el a szűk cipők viselését, már semmi sem áll az utadba, hogy gyorsabban fuss, nagyobbat ugorj, vagy egész éjszaka táncolj!

sols

5, The Realreal

Íme a Billionaire-ek online piactere! Eddig azt hittük, hogy csak vacak, értéktelen vagy éppen hamis tárgyakhoz juthatunk az online aukciókon? Nos, a pórnép kedvencein biztosan, de a Realreal luxus piactér igazi kincseket kínál. Olyan márkák termékei között válogathatunk mint a Hermés vagy a Chanel, de gyémántokat és művészeti tárgyakat is beszerezhetünk az oldalon. A termékek mind egy szálig jó vagy kiváló állapotban vannak( egyszer viseltek), az áruk a boltinál kedvezményesebb és a házhoz szállítás is ingyenes. Minden egyes termék esetében megnézhetjük az eredetiségét igazoló értékelést és a valósághű képeken a termékek apróbb hibáit is szemügyre vehetjük. A vásárolgatás előtt ne felejtsük el eltörölni a kártyánkról a limitet!

realreal

6, LearnVest

Régóta vágysz egy Aston Martinra de nem tudod, hogyan tudnád összespórolni az elégséges összeget? A LearnVest szolgáltatásai ebben nyújtanak neked segítséget! Kiterjedt programjukkal ellenőrzik a fizetésedet és egyéb bevételeidet, a kitűzött céljaidat és megoldásokat javasolnak a spóroláshoz, befektetéshez, hogy olyan életet élhess, amire mindig is vágytál!

LearnVest

Ezek után te Neked is támadt egy remek ötleted? Netalántán megjött a kedved, hogy befektess mások remek ötleteibe? Vagy még csak keresed a lehetőségeket? Ha tényleg nagyban gondokodsz és hiszel magadban, keress minket bátran, hogy bemutathassuk a Te nagy dobásodat is!

SZEREZZ ÚJ ÖTLETEKET ÉS KAPCSOLATOKAT A RAPID BUSINESS-EN>>

Billionaire életérzés
8/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 8.7/10