10,Parfüm Hennessy-től

Ez egyszer kivételesen nem a konyakra kell gondolnunk, hanem a híres parfümőr Kilian Hennessy-re, aki kihagyhatatlan karácsonyi ajánlatában egy személyre szabott illatú 650 ml-es parfümöt hirdet, 4 illatosított nyaklánccal és egy személyesen vele elkölthető kaviárvacsorával, Párizsban. Az ajándék csupán 40.000 dollárunkba fog fájni, úgy hogy akár távolabbi rokonainkat is bátran meglephetjük vele, hiszen ki ne akarná megtalálni a saját illatát? Itt a remek lehetőség!

Hennessy

9, A desszertek szerelmeseinek

Dominique Ansel neve egészen biztosan ismerősen cseng, más nem az általa megalkotott cronut ( amely, a croissant és a fánk keveréke) biztosan hallottunk már. A desszertkirály által megálmodott ajándékcsomag az édesszájúak álomajándéka lehet, hiszen megába foglal egy 3 napos luxuskiruccanást New York-ba, ahol reggelente exkluzív bepillantást nyerhetünk a cukrász munkájába, majd utána elkísérhetjük őt egy inspirációs körtúrára, amelyet az egyedi desszertek megalkotásához hív segítségül. Estére meg is alkot nekünk egy egyedülállóan finom és különleges újdonságot, hogy 30 társunkkal együtt egy fényűző estély keretei között csipegethessünk belőle. Az igazi plusz viszont az egy éven keresztül házhoz kapott újdonságok és azok receptjei személyesen Ansel mestertől, hogy mi magunk is elkészíthessük őket egy kis színt csempészve az unalmas menübe. 250.000 dollárért szinte ingyen van, nem de?

Ansel-Cronut

8, Személyre szabott Dolce&Gabanna gardrób

Az egyre inkább csak a haute couture vonalra koncentráló páros legújabb szolgáltatása minden eddiginél egyedibb és személyre szabottabb. Idén karácsonykor ugyanis lehetőségünk van, személyesen a tervezőkkel összeállítani az újévi ruhatárunkat. Az 500.000 dolláros ajándékcsomag 3 egyedileg szabott öltönyt, 3 inget, 3 nyakkendőt, egy szmokingot és 2 kabátot foglal magába. Az árat nyilván a top-tervezők személyes jelenléte dobja meg kissé, illetve a Dolce&Gabanna étterem séfje által összeállított ízletes vacsora, amelyet a fárasztó magángépes utazás után Milánóban, a Four Seasons Hotel-ben fogyaszthatunk el. Ha pedig este unatkoznánk egy kicsit akkor még az operába is elvisznek minket, hogy kedvesünkkel együtt egy pazar estét tölthessünk a VIP-páholy sejtelmes fényében.

D&G

7, Két penny, milliókért

Nem könnyű feladat meglepni a mániákus régiség-gyűjtő barátunkat valamivel, ami egyrészt értékes, másrészt hozzáértért tükröz ( legalább a látszatot adjuk meg, ha már fogalmunk sincs az egészről). A készlet erejéig ajánljuk kedves olvasóink figyelmébe ezt a 2 penny-t tartalmazó csomagot, amelyek közül az egyik, egy különlegesen ritka, 1943-ból származó, réz, Lincoln-penny, a másik pedig szintén Lincolt ábrázoló, 1944-es acélpenny. A csomag potom 895.000 dollárba kerül, de legalább két légmentesen záródó tokot adnak hozzá.

p196oahv3t1o641lkl1o0v1vk1rfh4

6,Dizájnos aláírás

Csak nem írhatjuk alá egy akármelyik világvárosban beszerezhető Mont Blanc tollal az újévi szerződéseinket! Ideje valami egyedit beszereznünk, amelyet, hála a Curtis Australia-nak, személyre szabottan el is készíttethetünk 1,2 millió dollárért! Mivel gyémántcégről van szó, így ki ne felejtsük a tervezés során a köveket, amelyeket akár a vezérigazgatóval megtekinthető gyémántcsiszoló műhelyben is kiválaszthatunk, vagy akár mi is kipróbálhatjuk a bányászatot az ausztrál Argyle gyémántlelőhelyen.

Curtis-Australia

5,Rejtett sakkmester

Az angolul csak a „Turk” név alatt futó szerkentyű egészen Mária Terézia koráig vezethető vissza, amikor is a sakk még a legnépszerűbb és szinte egyetlen társasjátéknak számított. Mivel nem egy egyszerű játékról beszélünk, a korabeli uralkodók is szerették volna fejleszteni ebbéli képességeiket. Ekkor jött a képbe Kempelen, aki megalkotta a sakk-asztal hagyományos verzióját, mely alatt egy élő profi sakkjátékos bújhatott el, hogy segítse az uralkodót a játékban. Később elektromos verzió is készült, amelyet egyaránt használtak csalásra és képességfejlesztésre. Ezt a remek ketyerét tervezte újra a McCune Design, amelynek hagyományos verzióját 1,2 millió dollárért, az elektromosat pedig 1,5 millióért szerezhetjük be. De mit számít ez a kis összeg, az örökös győzelmekért cserébe?

Turk

4,Elmaradhatatlan gyémántok

Szeretnénk meghálálni életünk párjának az éveken át kitartó gondoskodást? A gyémántok egész biztosan tükrözni fogják az érzéseinket! A Lugano Diamonds állított össze egy kisebb ajándékcsomagot, amely 3 nyakláncot foglal magába, egy zöld színű, 4,51 karátos gyémánttal díszített csodát, illetve egy tanzanittal és egy turmalinnal díszített nyakéket. A romantikus hangulat is garantált, hiszen 2,86 millió dolláros csomag magába foglal egy luxusbungallóban eltöltött kaliforniai hétvégét, ahol személyesen tekinthetjük meg a cég bemutatótermét a vezérigazgató delegálásával. A párunknak egy álom, nekünk pedig remek üzleti lehetőség. Ki mondana erre nemet?

Diamonds

3,Panda expedíció

A pandákat mindenki szereti, a legtöbben élve, mások inkább levadászva, de mindkét típus biztosan örülne egy exkluzív felfedezőtúrának, amely segít jobban megismerni a pandák viselkedését, életmódját, vagy csak lehetővé teszi megfigyelésüket természetes környezetben. A világ 2 legismertebb kutatójával karöltve 3 éjszakát tölthetünk Atlantában, ahol az Atlanta Zoo-ban vehetünk részt fejtágításon, majd 6 éjszakát Chengdu-ban alhatunk, ahol természetes élőhelyükön csodálhatjuk meg a szőrgombócokat. A rajongóknak kétségtelenül megér ez a bő egy hetes kirándulás 8,05 millió dollárt, a többiek inkább adjanak egy sima vásárlási utalványt.

Panda

2,Olimpiai sítúra

A sport szerelmesei biztosan örülni fognak a több mint 8,5 millió dollárért megvásárolható utazásnak Vail-be, ahol a Ritz Carlton luxusvillájában tölthetünk el egy kellemes hetet. Reggelente az olimpiai bajnok Lindsey Vonn osztogat majd nekünk tippeket siklás közben, hogy aztán luxuskörülmények között pihenhessünk a Vail’s Arabella Club melegedőjében a forralt borunkkal. A sportág rajongói viszont igazán a VIP belépnők fognak majd örülni, amellyel előkelő helyről tekinthetik meg a 2015-ös világbajnokságot. Ennyi pénzért, lehet el is várjuk a belépőket.

Vail síparadicsom

1,Panorámás repülő magunknak!

Ha eddig nem éreztük azt, hogy elég különlegesek lennének a meglepetések ahhoz, hogy saját magunkat is megajándékozzuk vele, most biztosan megtaláltuk a megfelelőt! Létezik-e nagyvonalúbb ajándék egy fejlesztés alatt álló, egyedülálló repülőnél? Szerintünk nem igen. Az Aerocraft legújabb modellje mindenhol üvegfelülettel ellátott, panorámás repülőgép, melynek lakóterülete a világ legnagyobb yacht-jainak négyszeresét teszi ki! Eddig katonai felhasználásra tervezték, mivel tankok és helikopterek tízeseit képes szállítani, de most a megérkezett a felhasználóbarátabb verzió is. A modell vízre szállásra is képes, így ha úgy tartja kedvünk akár a korallzátonyok felett is éjszakázhatunk. Sajnos élethű képet nem tudunk mutatni a kolosszusról, mivel a 330 millió dollártól kezdődő árakon beszerezhető designrepülőt, csak is az előleget kifizető vásárlók tekinthetik meg. De azért őszintén reméljük, hogy a gépet megvásárló sorstársunk Instagram-on megosztja majd a csodálókkal eme kivételes szerzeményt.

Aeroscraft

 

Billionaire életérzés
10/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
10/10
Overall score: 10/10