Érdemes még a legelején leszögezni, hogy a luxus illatát magukban hordozó otthonokban nem feltétlenül kell, még a WC-kefének is dizájner vagy éppen aranyozott darabnak lennie! A kiemelkedő minőségű és akár 1000 Ft-ért vásárolt kiegészítők kellemes összhangjából is összeállíthatjuk otthonunk divatos megjelenését. Olyan tippeket hoztunk, amelyeket a szemfülesek akár a svéd bútoráruházból is be tudnak szerezni, de persze nem tagadjuk, hogy mégiscsak a prémium lakberendezési áruházakból lenne az igazi válogatni.

A bűvös hármas szám

A mesebeli csodákat idéző hármas szám egy igazi Billionaire otthonból sem hiányozhat. Választottunk egy szép gyertyatartót, vegyünk belőle rögtön hármat! Egy szép formájú üvegvázát egy virágzó tulipánnal? Három sokkal jobban mutatna belőle! A mi kedvenceink mégis a három darabból álló képalkotások, amelyek akármelyik bútoráruházban végeláthatatlan választékban beszerezhetőek. Akik kicsit egyedibb megoldásra vágynak, kiválaszthatják a különleges kereteket és maguk is nyomtathatnak a kívánt méretben feldarabolt posztereket, mondjuk egy szép fehér póniról. Ja és persze ne felejtsük el, hogy a méreten ne spóroljunk, mivel a feltűnően nagyméretű hármas tagolású képek, minimum 70 cm körüli magasságban mutatnak igazán látványosan.

Különleges faldekoráció

Illuzionisták figyelem!

Egy kisebb városi lakást választottunk a 8 hálószobás medencés villa helyett? Növeljük meg kicsit a teret, a falra függesztett óriási tükrökkel, és a szoba méretéhez képest jelentősen nagynak tűnő semleges színű szőnyeggel. Így a talán túlságosan nagy talpalávaló és a tükrök által jelentősen megnövelt tér kellemesen ellensúlyozzák majd egymást.

étkező tükörrel

Süllyesztett polcdekoráció

A luxus érzetét kelti az ízléses dísztárgyakkal felturbózott süllyesztett polcdekoráció, már csak azért is, mivel sok esetben kizárólag előzetes tervezés alapján, mesteremberek segítségével lehet beépíteni a nappali oldalába. De mit tegyünk a kínálkozó felületekre? Vázákat, gyertyatartókat, esetleg egy-egy utazási emléket( ha illik az atmoszférába) vagy egy divatos albumot( amelyet ezek után sosem nézegetünk majd, mert sajnálni fogjuk kiszedni a dekorációból). Persze a hármas számról itt se feledkezzünk el!

Polcdekoráció

Festővászon

Egy igazi Billionaire otthonból nem hiányozhat egy hagyományos festővászonra pingált alkotás! Érdemes egy kifejezetten nagy és különleges darabot választani, amely rögtön megragadja a szobába lépők tekintetét! Ha van elég fantáziánk és érzünk magunkban némi művészi vénát, akkor egy körökből is vonalakból álló bonyolult alkotást akármikor összedobhatunk, de érdemes ezen a ponton nem spórolni és neves, vagy akár fiatal feltörekvő művész alkotását kiválasztanunk. Mondjuk Alec Monopolytól, a sértően nagyarcú ám nem kevésbé tehetséges graffiti-művésztől.

Alec Monopoly

Feketét a hálószobába

A fekete vagy egészen sötétbarna, sötétlila színek a hálószobában különösen elegáns hatást keltenek. Fessük az egyik falat sötétre, válasszunk a franciaágyunknak sötét bőr háttámlát vagy egy szép burgundi ágytakarót. A csábító és fényűző hatás garantált!

Sötét hálószoba

Vissza a természetbe!

Nem biztatunk arra senkit, hogy az afrikai törzsek mintás kunyhóit költöztesse a nappalijába, de egy különleges, törzsi mintákat idéző díszpárna, egy szépen megmunkált, fából készült asztalka vagy váza kifejezetten modern és elegáns hatást kelt. Azt a képet erősíti a lakás tulajdonosáról, hogy bár mindent megvehet és mindent megtehet, mégis támogatja az elmaradott vidékeken élő, éhező sorstársait, akiknek a keze munkája által készült különleges darabjait is lelkesen megvásárolja( azt nem kell tudnia senkinek, ha esetleg nem így van). Nekünk ez a szörfdeszkákat idéző darab különösen nagy kedvencünk!

Surfboard-wood-coffee-table

Meglepő részletek

Az igazi luxus a részletekben rejlik! De most felejtsük el a minden egyes ponton színben passzoló, tökéletesen megtervezett, elegáns luxus-loftokat, hanem legyünk egy kicsit bohémok és meghökkentőek! Miért ne tehetnénk az alapvetően fehér és rózsaszín környezetünkbe egy zöld vázát, vagy a hálószobába egy pikáns mégis művészi fotográfiát?

Meglepő részletek

Hatalmas ablakok

Láttunk már egy igazi Billionaire otthont, földig érő ablakok nélkül, ahonnan páratlan kilátás nyílik a városra vagy éppen a medencére? Ugye, hogy nem? Ne féljünk hát ettől a különleges és látványos megoldástól, mivel egyrészt megnöveli a teret másrészt nagyon világos és kellemes atmoszférát teremt. Nem akarjuk, hogy mindenki minket bámuljon? Szerezzünk be egy elektromos redőnyt, vagy egyszerűen ne törődjünk vele és mutassuk meg új otthonunkat bátran a világnak!

Gyönyörű kilátás

Eklektikus mix

Akinek nem lenne teljesen tiszta a kifejezés, annak megpróbáljuk kicsit elmagyarázni. A különböző színek, textúrák, stílusok keveredéséről van szó, ha eklektikáról beszélünk. Gondolunk itt arra, hogy bátran választhatunk flitterekkel borított és selyem díszpárnát egyszerre, vagy a fehér és bézs otthonunkhoz, színes Andy Warhol világát megidéző kiegészítőket, esetleg a most legdivatosabbnak számító Nagy Gatsby korabeli tükrökkel is feldobhatjuk a hangulatot. Hát nem nagyszerű kísérletezni?

Eklektikus mix

Ezek után sok sikert kívánunk minden feltörekvőnek a tavaszi lakásátalakításhoz!

MÉG FÉNYŰZŐBB HATÁST KERESNÉNK? NAGYKÉPŰ LAKBERENDEZÉS BILLIONAIRE MÓDRA>>

 

 

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
9/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 8.7/10