1, Sandals South Coast – White House

Esküvő és nászút egybe kötve – ezt kínálja a Jamaicához tartozó White House nászutasoknak épült luxus hotelje. Szikrázó napsütés, vakítóan fehér homokos part, a Karib-tenger égszínkék messzesége és a legközelebbi barátok, családtagok. Garantáltan felejthetetlen élmény lesz a világ zajától távol eső, mesebeli szigeten örökre összekötni az életeteket.

Sandals_South_Coast_-_Over_The_Water_Chapel-700x466

2, Bauer Palazzo – Velence, Olaszország

Szűk utcácskák, eldugott csatornák, hajókázás a gondolákon és a város évszázadok alatt sem múló patinás eleganciája, gazdagsága. Nem véletlenül Velence a szerelmesek városa, mert van ebben a festői ékszerdobozban valami utánozhatatlanul romantikus. A Szent Márk tér közelében található Bauer Palazzo klasszikus, patinás eleganciával, a Grand Canal-ra nyíló kilátással, kiváló borokkal és persze az igazi olasz életérzéssel kívánja felejthetetlenné tenni az ifjú párok nagy napját.

Canal_Bar_Bauer_Palazzo_402685

3, The Oberoi Udaivilas – Udaipur, India

A Mewar Maharana vadvédelmi övezetben épült luxus hotel a maharadzsák páratlan gazdagságát hivatott megidézni. A tóparti palotából lenyűgöző kilátás nyílik az Udaipur-tóra, mely a szabadtéri medencékből és az éttermekből is élvezhető. Az 5 csillagos hotel szépségére és szerénynek nem mondható luxusára nincsenek szavak, ezért választották 2015-ben a világ legszebb hoteljének. Biztos, hogy itt garantált a 7 országra szóló, mesebeli lakodalom.

udaipur-oberoi

4, Bvlgari Resort – Bali, Indonézia

Vízi Esküvő néven kínálja a szörfösök paradicsomában található Bvlgari Resort a hotel végtelenített medencéjéből az Indiai-óceán messzeségére néző teraszán tartott ceremóniákat. A szertartás opcionálisan tartható a panorámás, kézzel készített kápolnában, vagy a hotelhez tartozó csendes strand homokfövenyén. A kifogástalan minőségű ételekre, italokra, a kényelmes pihenésre és az utánozhatatlan eleganciára pedig a márkanév nyújt garanciát.

bvlgari-resort-bali

5, LE CIEL – Santorini, Görögország

Bár nehéz a választás, a görög szigetek közül mégis talán Santorini a legkülönlegesebb ékszerdoboz, ahol a modern luxus és történelem szépsége alkot páratlan harmóniát. A Le Ciel étterem beltéri és kültéri helyszínei egyaránt lenyűgözőek – kilátás a Caldera sziklákra, gourmet menüsor, letisztult enteriőr, igény szerint a ceremónia és lagzi teljes körű lebonyolítása. Ez maga a kifinomult elegancia.

le-ciel

6, Four Seasons Maldives Landaa Giraavaru – Maldív-szigetek

Az UNESCO bioszféra-rezervátumainak egyikében, a Baa Atoll természetvédelmi területen található a Four Seasons család Maldív-szigeteki tagja. A manta ráják közkedvelt paradicsoma, nem csak a vízben, hanem a parton is páratlan élményeket kínál, köszönhetően a hotel üveg padlós kápolnájának, ahol a szertartás közben a vendégek gyönyörködhetnek a színes halakban és a tengeri teknősökben is.

baa-atoll-four-seasons

7, InterContinental Sanctuary Cove Resort – Ausztrália

A klasszikus elegancia szavakkal leírható díjnyertes esküvői helyszínnek választott hotel több csomagot is kínál. Több mint 4 hektáros, szökőkutakkal és napfényes sétányokkal teli kertjében van lehetőség a szertartások lebonyolítására, melynek páratlan enteriőrjéről az ausztrál művész Kerrie Hess alkotásai gondoskodnak. Az este pedig a Lagoon Beach homokos partján folytatódhat, ahol a vendégek a naplementében gyönyörködhetnek. Ezt nevezzük mi álomesküvőnek.

5491564bc40b2e863aa931b9c7b8e7c1

8, The Resort at Pedregal – Cabo San Lukas, Mexikó

A Resort at Pedregal maga a paradicsom! Csodálatos óceáni kilátás, gyertyafényes asztalok minden vendég számára és remek fotós-videós helyszínek a fehér homokos strandokon és a közeli barlangokban. Kívánhat ettől többet az ember élete legkülönlegesebb napján? Irány Mexikó!

pedragal-resort

 

MEGNYITOTT A VILÁG ELSŐ FÖLD- ÉS VÍZ ALATTI HOTELJE!>>

Billionaire életérzés
10/10
Exkluzivitás
9/10
High-end faktor
10/10
Overall score: 9.7/10