A világ legnagyobb hajótársaságaként számon tartott Royal Caribbean Cruises, a több mint 1 billió dollár összértékű, Royal Amplified programja keretében már több hajóját is megújította – a legújabb kiszemelt pedig a 2020 májusában újragondolva bemutatkozó Explorer of the Seas óceánjáró.
A 2010-ben először vízre bocsátott Explorer of the Seas már eddig is számos szemrevaló szórakozási lehetőséggel várta a kalandorokat 300 méter hosszú fedélzetén, elég ha a legnépszerűbbnek számító 9-lyukú golfpályát, a korcsolyapályát vagy a tengerszint felett 61 méter magasságú mászófalat említjük. De hova lehet ezt még tovább fokozni?

explorer of the seas - 1

1, A Perfect Storm csúszdaduó

A társaság más hajóin óriási népszerűségnek örvendő Perfect Storm csúszdaduó 2020-tól már az Explorer of the Seas fedélzetén is várja az adrenalin löketre szomjazókat. A bátor vállalkozó szelleműek a Cylone és Thypoon kanyarulataiban egymással versenyezve tapasztalhatják meg a végtelen száguldás semmihez sem fogható élményét.

2, Újragondolt medencekomplexum

Az üdülőhelyek hangulatát idézi a hajó megújult medencekomplexuma, ahol a nap vagy a csillagok fénye alatt töltődhetünk fel a napágyak, függőágyak vagy a medencében elhelyezett pihenőszékek tengerében. A napsugarak örök szerelmeseit pedig az újratervezett felnőtt napozó terasz várja.

3, Koktél a Lime & Coconut bárban

A Royal Caribbean ikonikus Lime&Coconut bárja az Explorer of the Seas fedélzetére is beköltözik, színes koktéljaival és élőzenével teremtve meg a hamisíthatatlan karibi hangulatot.

4, Új kulináris élvezetek

A bárok és éttermek szerénynek eddig sem nevezhető kínálata tovább bővül. A Giovanni’s Kitchen levegőben dobált pizzái frissen a kemencéből érkeznek a tányérunkra, a Playmakers 52 kijelzővel várja a sport szerelmeseit, a Johnny Rockets Express hűsítő amerikai shakejei pedig a medenceszinten csábítanak a diétánk felfüggesztésére.

explorer of the seas - 2

5, Névre szóló Starbucks kávé

A rohanós reggelek örök favoritja ezúttal a délelőtti lustálkodás elengedhetetlen kiegészítője lehet, ugyanis a Starbucks névre szóló kávékülönlegességei már az Explorer of the Seas kalandorait is kikapcsolódásra hívják.

6, Lézerharc Kristály Városban

A korcsolyapályát is magában foglaló Studio B bővül a lézerharc lehetőséggel, ahol a futurisztikus Kristály Város két klánja küzdhet meg a túlélésért.

7, Óceáni kalandok a legkisebbeknek is

A díjnyertes Adventure Ocean gyermekmegőrző is új életre kel a beruházás keretében. A 6-12 éves gyerkőcök saját kalandra indulhatnak a tudományt, technikát és művészetet ötvöző játékok világában; míg a legkisebbek kiscsoportokban élvezhetik a számukra kialakított
érdekes tereket.

explorer of the seas - 4

8, Exkluzív társalgó fiataloknak

A szüleik társaságától kicsit elszakadni kívánó tinédzsereket pedig az új, exkluzív társalgó várja, ahol a legújabb filmek és videojátékok társaságában biztosan kellemesebben telik az idő.

explorer of the seas - 3

Az új programok fényében talán kicsit elhomályosodik az úszó szórakoztató központ első úti célja, ám emellett sem érdemes szó nélkül elsiklani! A mediterrán térségben 7-9 éjszakára foglalható hajóutak Rómából indulva, olyan gyönyörű vidékekre repítenek, mint Olaszország
gyöngyszemei, Santorini vagy Mykonos.

Szeretnéd az Explorer of the Seas fedélzetén felfedezni ezeket a lenyűgöző úti célokat? Akkor foglald le helyedet már most a 2020 májusától elérhető hajóutakra!

MEGNÉZEM

EZ IS ÉRDEKELHET >>ÚJ ÓCEÁNJÁRÓVAL BŐVÜL A ROYAL CARIBBEAN FLOTTÁJA

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
9/10
Overall score: 9.3/10