8, Kényeztető masszázs kettesben

A Mandala Day Spa páros masszázs ajánlatai igazi feltöltődéssé teszik a szerelmesek napját. A svéd, mediterrán vagy ázsiai test/lábmasszázs mellett kényeztető fürdőt is vehettek, és egy finom pohár bor és luxus csokoládé válogatás társaságában lazíthattok. Ha pedig még ettől is romantikusabb hangulatra vágytok, akkor válasszátok a rózsasziromfürdős, pezsgőzéssel és masszírozással összekötött programot.

MEGNÉZEM

7, Irány a kondom múzeum!

A bécsi Comdom Musem-ban több mint 300 érdekes, vicces és tabudöntögető óvszert nézhettek végig és lehetettek szemtanúi, hogyan jutott el a világ a ma már nevetségesnek tűnő 1930-as évekbeli megoldásoktól a mai szuper vékony, latexmentes változatokig. A tárlat végén pedig egy minden igényt kielégítő erotikashopba érkeztek, ahol beszerezhettek pár extra és biztonságos kiegészítőt a saját hálószobátokba is. Ha a Sötét 50 árnyalatánál tartalmasabb programra vágytok, akkor ne maradjatok le erről a tabudöntögető kiállításról.

MEGNÉZEM

6, Szerelmespárok a Nyíregyházi Állatkertben

Hazánk egyik legsokoldalúbb és leggyorsabban fejlődő állatkertje igazi paradicsom a lakói számára is! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Nyíregyházi Állatkertben sorban születő új kis “jövevények” és a hírekben egyre gyakrabban megjelenő “love-storyk”. Látogassatok el ebbe a természetközeli, mégis modern parkba és nézzétek meg a cseperedő kiselefántot, fehéroroszlánt és a szerelmes jegesmedve párt. Lehetne ettől cukibb Valentin-napot elképzelni?

5, Szexi koktélozás a Tütü-ben

Indítsátok a maratoni Valentin-napi éjszakát a fülledt, erotikus hangulatú Tütü-ben! A lélegzetelállító programokról tehetséges rúdtáncosok, akrobatikus kötéltáncosok, a 20’s évek stílusát idéző táncbemutatók és szexi burlesque táncosnők gondoskodnak. Ha egy nem mindennapi élményre és ízléses, erotikus show műsorokra vágytok irány a budapesti Hercegprímás utca, de azért legyetek óvatosak a speciális Tütü shotokkal, hogy maradjon energiátok az otthoni levezető edzésre is!

4, Kirándulás a Megyer-hegyi Tengerszemhez

Ha a szerelmesek napját egy kirándulással koronáznátok meg, akkor látogassatok el az ország egyik legszebb természeti csodájának tartott Megyer-hegyi Tengerszemhez. A Sárospatak közelében található tengerszemet ember formálta ugyan, de a bányaudvart mára csapadékvíz töltötte fel, így alakítva egy páratlanul szép, helyenként 6,5 méter mély természetes tóvá a mélyedést. A tengerszem kiépített túraútvonalakon egyszerűen megközelíthető.

3, Mítoszok az erényöv körül

Ha nincs kedvetek Bécsig utazni egy kiállításért, akkor vegyétek az irányt Kecskemét felé, ahol a Katona József Múzeumban február 14-től tekinthető meg a Semmelweis Orvostörténeti Múzeum vándorkiállítása. Az erényöv titkos története c. kiállítás célja, hogy lerántsa a leplet az erényöv történetét, célját és használatát övező mítoszokról és megmutassa a valóságot, a történelem során szőtt számos legenda és hamis “műtárgy” nélkül. Izgalmasan hangzik nem?

2, Édes Valentin-nap, csokoládéba mártva

A Csokoládé Múzeum Valentin-napi Páros programján egy felejthetetlen édes élménnyel várnak Benneteket a szervezők. A csokoládé túrán végig párotok nevét viselve mártogathattok marcipángolyókat a különleges csokiszökőkutakba, kóstolhattok Rákóczi korabeli finomságokat és a saját csokoládétokat is elkészíthetitek, hogy valóban emlékezetes legyen ez a szerelmes délután. Ha pedig ez nem lenne elég, még ínycsiklandó csokival csorgatott, marcipános sült almával is kedveskednek Nektek uzsonnára, amely finom íze mellett igazi afrodiziákum!

Forrás:dívány.hu

MEGNÉZEM

1, Elegáns vacsora a Gerbeaud-ban

A tradicionális, 159 éves Gerbeaud Kávéház különleges Valentin-napi vacsorával várja vörös és arany szalonjában vendégeit. Február 14-én Tóth Ágnes chef pazar menüsora mellett, kiváló borokat is kóstolhatnak a szerelmesek, az aláfestésről pedig Fehér Lili és Rafael Márió könnyed jazz dallamai gondoskodnak. Ha szerettek finomakat enni-inni és egy igazán elegáns, exkluzív Valentin-napra vágytok, akkor foglaljatok asztalt minél hamarabb a keddi eseményre.

 

TALÁLD MEG A TÖKÉLETES KARÓRÁT>>

Billionaire életérzés
8/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
7/10
Overall score: 8.3/10