no-nap

1, Mosogass el

Ha arra nem is vállalkozol, hogy ínycsiklandó vacsorával várd a szívednek kedves Hölgyet ( mert, valljuk be, ő úgyis rutinosabb konyhatündér nálad), azt kivételesen kérés nélkül vállald be, hogy elmosogatsz, elpakolsz vagy beindítod a mosogatógépet az este zárásaként. Hiszen azt a felbecsülhetetlen érzést biztosan jól ismered, mikor jóllakottan, békésen elterülsz a kanapén evés után és nincs más dolgod, mint megnézni a tv műsort vagy tölteni egy pohár bort az esti fürdés mellé…

2, Várakozz 5 perccel többet

Tudjuk, hogy utálsz sorban állni, ügyintézni és a nap csak 24 órából áll, amiből fájdalmas veszteség minden 5 perc, amit várakozással töltesz, de légy kicsit türelmesebb. Engedd magad elé a sorban a nagybevásárlást intéző kisgyermekes anyukát, még ha Te csak egy kávéért is ugrottál be a boltba, hagyd, hogy a kosztümös Hölgy befizesse előtted a számlákat és a megfáradt öreg néni kiválthassa nyugodtan a gyógyszereit a patikában. Neked csak pár perc időveszteség, de akivel figyelmes vagy, annak talán meglepő reménysugár a mindig rohanó, tolakodó városiak tömegében.

3, Közlekedj nyitott szemmel

Igen, a nőknek sokszor tovább tart a parkolás és hajlamosak a közlekedési szabályokat is rugalmasan kezelni, de légy kicsit elnézőbb. Ne tedd még nehezebbé az utolsó szabad helyre beállni igyekvő Hölgy napját feszült dudálással, ne bőgesd a motort ha a kisgyerekkel sétáló Anyuka nem ér át időben a járdán vagy add át a helyed a szatyrokkal, táskákkal megpakolt nőnek a villamoson. Légy előzékeny, udvarias, figyelmes úriember!

4, Mondd el, hogy szereted!

Remélhetőleg a Párodnak szavakkal is kiszoktad fejezni érzéseidet, de mi a helyzet Anyukáddal vagy a lány barátaiddal? Nekik, mikor mondtad el utoljára, hogy milyen fontosak neked? Ez a nap egy remek alkalom az önkifejezésre!

5, Bókolj

“Nagyon csinos vagy ma!” “Fogytál?” “Jó az illatod!” “Szép az új blúzod!” – olyan nehéz lenne kimondani? Az apró, szívből jövő bókok minden nőnek nagyon fontosak, akár a szerelmedről akár a kolléganőidről legyen szó. Persze, ne ess túlzásba, de egy-egy kedves szó csodákra képes.

6, Nassolni jó!

Biztosan észre vetted már, hogy a nők folyton diétáznak. Mindegy, hogy nulla vagy 10 kiló felesleg is van rajtuk, ez egyfajta szokás, amit azért olykor olykor jól esik felfüggeszteni. Egy tábla csoki, egy szelet sajttorta vagy egy túró desszert az év bármely napján belefér a legszigorúbb fogyókúrába is. Így már semmi sem tart vissza tőle, hogy kedveskedj egy kis nassolni valóval.

recipe-image-legacy-id--2567_12

7, Tégy olyat, amit sosem szoktál

Mindannyiunknak vannak olyan dolgok, amitől legszívesebben kiszaladnánk a világból vagy éppen mindig törekszünk rá, csak valahogy sosem sikerül teljesítenünk őket. Jellemzően fél órás késéssel érkezel? Nem szeretsz asztalt foglalni az étteremben? A reggeli kávé elkészítése nem a te műfajod? Tégy egy napra kivételt és csinálj valami olyasmit, amit máskor sosem tennél. Gondolj arra, hogy az év többi napján valószínűleg a Párod, Édesanyád vagy a Titkárnőd végzi el ezeket a “nemszeretem” feladatokat!

8, Élni és élni hagyni

Nem bírod elviselni, ha a dolgok nem az elképzeléseid szerint történnek? A kevésbé fontos tennivalókat engedd el egy napig, és hagyd, hogy a kedvesed válasszon pizzát, az üzlettársad találjon helyszínt a következő tárgyalásnak vagy nézz meg egy olyan filmet/sorozatot, amihez semmi kedved. Még a végén meglepetés is érhet, és felfedezhetsz magadban olyan érdeklődési köröket, amiknek eddig a létezéséről nem is tudtál! De ehhez engednek kell és hagynod kell élni másokat is.

+1 Legyen minden nap nő nap

Persze az is elismerésre méltó, ha a fenti pontokat legalább az év 1 napján észben tartod, de ne feledkezz el az apró figyelmes gesztusokról a szürke hétköznapokon sem. Ha tudatosan odafigyelsz és előzékenyebben, udvariasabban viselkedsz, akkor hidd el a barátnődből ritkábban tör majd elő a “házisárkány” vagy a főnöködből a “hárpia”. Mert a férfiak ugyan hajlamosak felejteni, de a nőknek – sajnos vagy szerencsére -sokkal jobb a memóriája!

BOLDOG NŐ NAPOT KÍVÁN A BILLIONAIRE.HU CSAPATA MINDEN KEDVES NŐI OLVASÓNAK!

large

OLVASD EL EZT IS> HÉTVÉGI VÁROSLÁTOGATÁS TAVASZI KABÁTBAN

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
9/10
High-end faktor
7/10
Overall score: 8.3/10