A mi szótárunkban a minőség a Billionaire életérzés egyik szinonimája, legyen szó öltözködésről, gasztronómiáról, művészetről vagy éppen utazásról. Ezért igyekeztünk olyan ötletes meglepetéseket csokorba gyűjteni, melyek között minden magára és környezetére igényes, ám más és más érdeklődési körrel, hobbival rendelkező Billionaire barátunk megtalálja a szívéhez legközelebb álló meglepetést. Csak azt ne felejtsük el szem előtt tartani, hogy most kivételesen nem magunknak keresgélünk ajándékot – vagy mégis?!

1, Modern művészet újra értelmezve

Wyatt Mills new york-i festőművész képei annyira frissek és dekoratívak, hogy még a modern művészet iránt nem is túlzottan lelkesedő műkedvelők szívét is megdobogtatják. Mills képei egy olyan avatárok által uralt világba kalauzolnak, ahol az ember sötét, gyarló oldala az úr. Egyszerre klasszikus és absztrakt portré festményeinek minden részlete lenyűgöző – nehéz a választás, hogy melyik kívánkozik a nappali vagy a dolgozószoba falára.

wyatt-mills

Megnézem>>

2, Dallamok kiváló minőségben

Kiváló választás a házimozi szerelmeseinek ez a hófehér, bőr borítású Wharfedale DX-2 5.1 hangfalszett, mely a neves, angol WHAT hi-fi magazin idén az év termékének választott a kompakt hangfalszett kategóriában! A kívül bőr, előlapján pedig lakk felületű szett 4 db háttér, 1 db center hangfalat és 1 db mélyládát tartalmaz. Kompakt méretének köszönhetően pedig még a minimál berendezésű nappalikban is jól mutat, szinte észrevétlenül olvadva bele az enteriőrbe. Így dobogtatva meg hangzásával a férfiak, megjelenésével pedig a hölgyek szívét.

DX-2 GROUP (8)

Megnézem>>

3, Örül még valaki a zokninak?

A Happy Socks és a világhírű rapper, Wiz Khalifa együttműködéséből született színpompás modelleknek biztosan! A zoknik mellett boxer alsókat és bugyikat is kínáló limitált kollekció a rapper pozitív életszemléletének lenyomata, aki kreativitásának és kitartó munkájának köszönhetően immár a divatvilágot is meghódítja!

71P2mU+LD4L._UY445_happy-socks

Megnézem>>

4, Egy illat utánozhatatlan egyéniségeknek

Egy parfüm, aminek már a neve is sokat elárul… A diszkrétnek cseppet sem mondható kreáció épp oly karakteres és drámai, mint viselője. Egy exkluzív unisex illat keleties és fás jegyekkel, mely az édes vanília és keserű mandula aromájától válik mégis könnyeddé, és páratlanul lenyűgözővé. Azt nehéz ugyan eldönteni, hogy a viselője teszi egyéniséggé az illatot, vagy éppen fordítva, de tény, hogy egy ilyen névre keresztelt provokatív csoda kötelező eleme a világot magasról le***ó világfiknak!

375x500.46513-tom-ford

Megnézem>>

5, A kézírás sosem megy ki a divatból!

A digitális világban van valami romantikus a töltőtollakban. Bár régen még érzelmekkel teli szerelmesleveleknél vagy éppen nagyszabású, világmegváltó gondolatok lejegyzésénél volt hű társunk a ma már “csupán” szerződések aláírásához használt töltőtoll. A műfaj egyik örök klasszikusa a fekete alapon fehér logójáról jól ismert Mont Blanch, mely haladva a kor “áttörő” szellemével legújabb kollekciójának megalkotásához David Paul Kay new york-i látványtervezőt hívta segítségül. Kay pedig véghezvitte a lehetetlent – a klasszikus monokróm színvilágot élénk pirosra cserélve, így téve dinamikussá és fiatalossá az eleganciájáról jól ismert márka legújabb töltőtollát.

Tall-6-624x692-c-center

6, Egy pici táska, kincsekkel töltve

A Dior ünnepi sminkpalettája első ránézésére egy miniruhához társított alkalmi táskának tűnik, ám sokkal több annál! Egy olyan szemhéjporokat és rúzsokat csokorba gyűjtő paletta, melynek ragyogó, divatos árnyalatai minden szem és bőrszínhez ( na meg persze flitteres alkalmi ruhához) remekül passzolnak. Régen láttunk már olyan sminkpalettát, melyben ne lett volna legalább 1-2 olyan szín, amit nagy valószínűséggel soha nem viselünk majd; de ebből a választékból nehéz lenne egy olyat is kiemelni, mely csak a kifutókon mutat szikrázóan. Mi megértjük, ha csupán ezzel a dekoratív sminkszettel a kezedben veszed az irányt a karácsonyi partyra.

1543508351-9f978820-f58f-4678-b41f-3d0fce8711fa

7, Finom falatok stílussal készítve

A konyhában magabiztosan mozgó virtuózoknak nem újdonság az, hogy a főzés igazi élvezet! Friss alapanyagok, odaadó figyelem egy cseppnyi szeretet és kész is van a napot bearanyozó ebéd vagy vacsora. Hogyan lehetne ezt az élményt fokozni? Talán a SMEG és a Dolce&Gabbana együttműködéséből született, ízig-vérig olasz konyhagépeit használva, melyek az itáliai életörömöt és szenvedélyt hozzák el a mi konyhánkba is. Ezeket a konyhagépeket garantáltan nem kell majd a szekrény mélyére süllyeszteni használat után!

Tostapane-1

Megnézem>>

8, Otthon az otthontól távol is

Kiruccanás a Galapagos-szigetekre, dzsungeltúra az Amazonas vidékén, fotókurzus az afrikai szafarin – mindenkinek van egy olyanféle modern kalandor barátja. Ő az, aki többnyire egyedül járja a világ egzotikus, szebbnél szebb tájait, izgalmakat és a különleges szépséget keresve. Nekik lehet hű társuk a sokszor nem éppen komfortos utazás során az Eastpak habos vászon bevonattal ellátott, Tranzshell névre keresztelt bőröndje. Ez a különböző méretekben elérhető masszív útitárs még a kelet-ázsiai tuktukokon döckölődve is bírja a strapát, ellenáll az esőnek és a hónak, belül pedig, alul és felül is zippzáras védelemmel ellátott fakkjai a holmikat is biztonságban és stabilan tartják.

EK75F181

Megnézem>>

 

6 STÍLUSOS OKOSÓRA, NEMCSAK TECH-RAJONGÓKNAK!>>

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
9/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 8.7/10