Frends

A 2006-ban, professzionális snowboard versenyzők által alapított Frends, küldetéseként a zenehallgatás divatba hozását jelölte meg. A kezdetektől olyan füleseket gyártanak számtalan variációban, fiúknak és lányoknak, amelyek bármelyik trendi outfit-hez egyszerűen passzinthatóak. Ennek érdekében olyan dizájnerekkel is együttműködnek mint Barbara Bui vagy Rebeca Minkoff. Nekünk a szerény megjelenésűnek közel sem mondható, 18 karátos arannyal díszített oroszlános fejhallgató a kedvencünk, amelyet garantáltan minden Billionaire barátunk elirigyel majd. A Supertrash tervezőivel közösen megálmodott darab darab kb. 70.000 Ft-ért már beszerezhető.

Frends1

Ted Baker

A brit dizájner a ruhák és kiegészítők világából kicsit kikacsintott a trendi fülesek irányába is. A Rockall fejhallgató acélból és a legfinomabb bőrből készült elemeivel, Apple kompatibilis rendszerével, mély hang kiemelő hangzásával és hi-fi-hez is csatlakoztatható bemenetével valóban a prémium kategóriás termékek közé sorolható. A fekete, barna és fehér-arany színekben elérhető darabok közül mi a fehéret választottuk, amely 90.000 Ft körüli áron rendelhető a tedbaker.com -ról.

Ted Baker Rockall

Molami

A stockholmi dizájner, Maria von Euler a skandináv divat igazi nagyágyúja. Letisztult, egyszerű, hagyományosan fekete és fehér színekben elérhető kiegészítői leginkább a női célcsoportot célozzák meg. A kivételesen elegáns, finom nappa bőrből készült, arany színű elemekkel díszített Plica fejhallgató meglepően olcsón, már 30.000 Ft körüli áron beszerezhető. Skandináv kényelem, elérhető áron!

Molami1

 

Master&Dynamic- Mh40

Inkább a férfiaknak kedvezve a Master& Dynamic masszívabb megjelenésű mh40-es darabjáért is rajongunk. A legendás márka finom, fülformát követő báránybőrből készült fültakarójával, külső alumínium díszítő elemeivel, és a kulcsfontosságú stratégia pontokon acél megerősítéssel garantálja az egész napos kényelmes viseletet és az időtálló minőséget. A füles külső felületén 2 kis gombocskát is találunk, amellyel egyszerűen lenémíthatjuk majd visszakapcsolhatjuk a hangot, a beszélgetést befejezve. A színek közül alig tudtunk választani, de mégis leginkább ezt a nemes kék és acélfényű alumínium darabot ajánlanák, amit már rendelhetünk is kb. 128.000 Ft-ért. A minuszos kártyaegyenleg mellé kárpótlásként pedig egy szép bőr dobozt és egy bőr tasakot is kapunk a kényelmes és biztonságos tárolás okán.

MH40_Master&Dynamic

 

Marshall

A szintén divattermékek közül, az elektronika világába is kikacsingató Marshall fejhallgatók széles választéka várja a hölgyeket és az urakat egyaránt. Nekünk a termékek közül ez a vakítóan fehér, hipszter stílusú vagány füles a kedvencünk, amely kényelmes vinyl borításával ugyan a bőrnél egy kicsit silányabb minőséget, de rendszeres, utcai hordás esetén sokkal strapabíróbb  viseletet garantál. A tervező által dedikált fejpánt pedig igazi luxus sugároz magából, kb 30.000 Ft-os áron.

Marshall

 

B&O – H8

A sort egy igazi luxusmárkával zárnánk. A Bang&Olufsen évtizedes múltjával garantálja a kiemelkedő minőség és dizájn kombinációját, megfizethetetlen áron. A kezdetben hifi-k, televíziók majd különböző kollaborációk révén az autóhifi világába is népszerű márka a luxus-fejhallgatók piacán is nagy dobásra készül. A márka csúcsterméke a H8, formakövető báránybőr és marhabőr bevonatával garantálja a hosszú távon is kényelmes viseletet, mindenfajta vezeték nélkül. A wireless füles külső felületén található gomb segítségével könnyűszerrel némíthatjuk a hangot, vagy akár fogadhatjuk a telefonhívásainkat is. A bőrön túl, alumíniummal kombinált felület kis önsúlya( mindössze 255 g) szintén a kényelmes viselést szolgálja. A világosabb barna és fekete-sötétbarna kombináció egyaránt patinás és billionaire-ekhez méltó megjelenést biztosít, darabonként 155.000 Ft-ért.

BO-H8

 

TUDJ MEG TÖBBET A PARROT DIZÁJNER FEJHALLGATÓIRÓL IS!!>>

Billionaire életérzés
8/10
Exkluzivitás
9/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 8.3/10