A kifejezetten egzotikus utazásokra specializálódott Azamara hajótársaság 1700 szárazföldi programajánlattal várja a világ felfedezésére nyitott kalandorokat. A megújult utazás előtti és utáni programok új szintre emelik a körutazás élményét és kifejezetten azoknak szólnak, akik az óceáni luxus pihenés mellett az izgalmas programokra és a távoli kultúrák megismerésére is nyitottak. Magadra ismertél? Akkor már csak választanod kell, hogy 2020-ban melyik országban szeretnél új élményeket szerezni!

Azamara-8

1, Borneó – az orángutánok nyomában

Ez a természetjáróknak ajánlott utazás a borneói esőerdőkbe invitál minket, ahol motorcsónakokon indulva vesszük az irányt a dzsungel belseje felé. Majd a természet közeli szállásokra megérkezve lehetőség nyílik testközelből megfigyelni az orángutánokat. A kirándulásokat helyi természetvédők vezetik, akik a MariMari őslakosok autentikus mindennapjaiba nyújtanak betekintést.

2, Micato szafari

Oroszlán, leopárd, elefánt, afrikai bivaly – ezeknek az eddig csak állatkertben látott vadállatoknak a megfigyelésére nyílik lehetőség a Kruger Nemzeti Park szafari túráin. Majd a dzsip-túra után irány a víz, ahol a Zambezi-folyón csónakázva krokodil és víziló lesre indulhatnak a nagyvadak szerelmesei. Ha pedig ez még nem lenne elég, a kirándulás tartalmazza a Viktória-vízesés megtekintését és opcionálisan helikopter túrát is.

3, Bolívia és Chile

A világ legszárazabb vidékére, az Atacama-sivatagba kalauzol minket a Chile és Bolívia ritkán lakott tájait bemutató körutazás. Sólakások megtekintése, sivatagi túra, falusi látogatások – mindez egy helyi szakács specialitásaival fűszerezve a kulináris élvezetek kedvelőinek.

Tudtad?
Minden körutazás tartalmazza a transzfer utakat a reptér, a hajó és a kirándulások között illetve a kifejezetten helyi specialitásokat kínáló reggeliket. A választható programcsomagok 3-6 éjszakát jelentenek, kisebb-nagyobb csoportokban, dedikált idegenvezető támogatásával, aki a kultúra minél alaposabb megismerését támogatja. Ezek a csomagok már a hajón kívüli elszállásolást is magukba foglalják minden esetben 4-5 csillagos, központi elhelyezkedésű butik hotelekben. Emellett lehetőség van még 2-3 éjszakás városnézős programokra is, melyek a hajóút előtt vagy után adnak lehetőséget a célállomások bebarangolására.

Azamara-3

4, Új-zéland déli sziget

Új-zéland fenséges természeti tájaiban gyönyörködhetünk ezen a Pazar utazáson, ahol vasúttal és helikopterrel utazva csodálhatjuk a panorámát. Déli Alpok, Waimakariri folyó, végeláthatatlan bükk erdők, a Tasmán gleccser átrepülése és „hóra szállás” a régió legmagasabb hegycsúcsain. Ez vár ránk a déli sziget mesebeli tájain.

5, Moszkva és Jekatyerinburg

Oroszország fővárosa igazi kulturális paradicsom! A Vörös tér, a Kreml, a Boldog Vazul székesegyház, a város legrégebbi utcája – egytől egyik fényképre kívánkozik. Majd Moszkva körbejárása után az ázsiai határon elhelyezkedő Jekatyerinburgba vesszük az irányt, ahol a program csúcspontjaként „ A cárok utolsó lépése” fantázianév alatt pillantást vethetünk a Romanov családra is.

6, Jaguár-les Dél-Amerikában

A program keretében 2,5 napot tölthetünk el Brazília nyüzsgő Patanal régiójában, ahol a vendégeknek lehetősége nyílik a vidék őshonos jaguárjainak megfigyelésére. Emellett pedig bejárhatjuk a legszebb vizes élőhelyeket és vidra keresésre is indulhatunk.

Ilyen programokkal színesítve már izgalmasabban hangzik az óceáni luxus hajózás? Akkor kattints és tudj meg többet az Azamara egzotikus utazásairól!

MEGNÉZEM

Azamara-1

EZ IS ÉRDEKELHET >> PRIVATE ISLAND ÚJRATÖLTVE: IZGALMAS KALANDOK VÍZEN ÉS SZÁRAZFÖLDÖN

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
9/10
Overall score: 9.3/10