Sok hosszú hónapnyi információ csepegtetés és hype után végre elérkezett a pillanat, amikor a rajongók a kezükben tarthatják az iPhone 10 éves jubileumi, “X” csúcsmodelljét. Ha az évek során belefáradtál, hogy a fanatikusokkal kelljen versenyezned a legelső darabokért, vagy éppen kicsit sokallod az új “X” minden eddiginél drágább, közel fél millió forintos árát, akkor válassz egy Androidos csúcsmodellt a konkurens gyártók választékából.

Huawei Mate 10 Pro

6″” kijelző, akár 2 napos üzemidő és beépített mesterséges intelligencia- ezt tudja röviden a világszinten második legtöbb telefont értékesítő Huawei új csúcsmodellje a Mate 10 Pro. A NPU néven futó mesterséges intelligencia képes tanulni a felhasználói szokásokból, így optimalizálja az energiagazdálkodást, fotózásnál pedig 13 témát ismer fel automatikusan, amihez képes igazítani a beállításokat. Emellett a készülék rendelkezik beépített infravörös porttal is, melynek segítségével távvezérlőként használható szinte minden ismert háztartási készülékhez. A világutazóknak pedig a Microsoft által fejlesztett Translator alkalmazást ajánljuk figyelmébe, mely fotón megörökített szöveget képes fordítani úgy, hogy ráírja a képre más nyelven is a szöveget, de akár hangalapú fordítással is működik. Mindez és még sok más a Mate 10 Pro, kb.: 260.000 Ft-ért.

huawei-mate-10-pro

Samsung Galaxy S8+

Esztétikailag egyértelműen a Samsung új, korlátok és keretek nélküli kijelzővel megálmodott csúcsmodellje veszi fel a versenyt az iPhone X-el. A gyönyörű dizájn mellett persze a tartalom sem mellékes – 12 mp hátlapi és 8mp előlapi kamera, beépített írisz szkenner, azért, hogy csakis Te nyerhess bepillantást a telefonodba, valamint könnyű kezelhetőség, a felhasználók igényeire szabva. Te kész vagy kitörni a keretekből a mobiloddal?

samsung-galaxy-s8+

Essential Phone

Andy Rubin, az Android szoftverek egyik alapító atyja már nem dolgozik a Google-nél, ám az Essential startup élén ismét nagyot alkotott- piacra dobta ugyanis a márka első okostelefonját, melyet nemes egyszerűséggel Essential Phone-nak nevezett el. Megjelenésben valahol a Samsung és az Apple dizájnja között helyezkedik el félúton a strapabíró titán kerettel és kerámia hátlappal megálmodott modell. A hátlap igazi különlegessége viszont a 360 fokos kamera, amit mindössze 14 000 Ft-os felárért lehet kérni a készülékbe. A kb. 200 000 Ft-os kezdőáron beszerezhető Essential Phone-nak meg van az esélye rá, hogy a már említett két nagy gyártó érdembeli versenytársa lehessen.

ph-1-color-black-moon-essential

OnePlus 5

Az iPhone 7 formavilágára talán nem “véletlenségből” emlékezető OnePlus 5 jóval több egy egyszerű koppintásnál. Nagylátószögű 16 megapixeles és teleobjektíves 20 megapixeles kamera került a hátlapra, amivel akár óriásplakátokhoz is megfelelő minőségű felvételeket készíthetsz! A 6 vagy 8 GB RAM-nak köszönhetően a OnePlus 5 villámgyors, még osztott képernyő módban is, az érzékeny ujjlenyomat felismerő pedig stabilan, megbízhatóan működik és alkalmazások zárolásánál is bevethető. Az eddigi legvékonyabb és legdrágább OnePlus kb. 150 000 Ft-os árával pedig még mindig jóval az iPhone X alatt marad.

oneplus5_final_image

 

 OLVASS TOVÁBB >> AZ ŰRTURIZMUS MÁR CSAK EGY KARNYÚJTÁSNYIRA VAN?

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
8/10
High-end faktor
9/10
Overall score: 8.7/10