1, Lupa-tó

Idén nyáron egyértelműen a Lupa Beach a városi elit kedvenc gyülekező helye! A budakalászi tengerparton homokos stranddal, gasztro finomságokkal és kellemes zenével várják a fiatalokat és a gyermekkel érkezőket. A napágyakkal és napernyőkkel tarkított part igazi beach hangulatot áraszt és a víz is kellemes hőmérsékletű. Napágyakat egész napra 800-1000 Ft körüli összegért tudtok bérelni és kedvetek szerint letelepedhettek a gyermekeknek kialakított pancsoló közelében, vagy a party zenéket nyomató budapest park terasz szomszédságában. A jó minőségű hagyományos “strand kaják” mellett színvonalas éttermi fogások közül is válogathattok, vagy napozhattok egy finom koktél társaságában. Sporteszközök is bérelhetőek, így egy izgalmas strandröpi vagy strandfoci bajnokságra is adott a lehetőség! Emellett street workout pálya, open office munkaállomás és extrém sport eszközök is igénybe vehetőek. A prémium felnőtt strand belépő 3000 Ft, a szimpla 1000 Ft, de délután 17:00 óra után már féláron várnak Benneteket.

2, Napozó

Egyértelműen a fiatalokra specializálódott a Csillebérci Úttörő Nagytábor területén található Napozó. Kellemesen árnyas, füves placcok, party zenék és hűsítő medence gondoskodik az egész napos fergeteges hangulatról. A Citymatiné rendezvénysorozatnak állandó helyszínt szolgáltató Napozó célja, hogy kikapcsolódást nyújtson a vizsgákban és a munkában megfáradt városiaknak. A Madách téri Konyha ínycsiklandó finomságait nem érdemes kihagyni a fröccsözés mellett, de a petanque és FloatFit tréning is izgalmasnak ígérkezik! Az egész napos belépőjegy 2000 Ft, 16:00 után pedig 1000 Ft. Guruljatok fel a haverokkal munka után az Isten-hegyre és legyetek részesei Budapest legnagyobb nyári buli-sorozatának!

3, Budaörs városi uszoda és strand

A városi nyüzsgéstől kissé távolabb, a nyaralókkal szegélyezett kertvárosi övezetben található Budaörs fedett és nyitott medencével is rendelkező uszodája. A nyári időszakban 9:00 – 19:00 között lehet úszni/fürödni egyet a kellemes hőmérsékletű kinti medencében, melyhez egy csúszdával kiegészített, sekély vizű gyermekmedence is kapcsolódik. A kevésbé ismert, inkább családosoknak kialakított strand még a nyári hétvégéken sem túl zsúfolt, így ha nyugodt feltöltődésre és különösen kulturált környezetre vágytok, akkor vegyétek az irányt Budaörs felé! A medence mellett kellemes füves placc, napozóterasz és stranröpi pálya is  található. Ráadásul ide egyedül sem ciki érkezni, mert rengeteg csinos lány és izmos fiú napozik magányosan a víz parton! Az egész napos belépő 2000 Ft, de 1200 Ft-ért 2 órás úszójegy is váltható.

3+1, Fellini Kultúrbisztró

Ha a fürdés helyett egy kis napozás és “lábáztatás” is kielégíti az igényeiteket akkor a Fellini Kultúrbisztró a Nektek való hely! Kényelmes napágyak, hangulatos zene, finom fogások és minőségi borok/sörök várják a relaxálni vágyó párokat vagy akár családosokat. A Fellini eleinte csak a szerelmeseké volt, de a gyermekfelügyeletet és a folyamatos programokat kínáló gyereksarok kialakítása után már a családosoknak is ideális választás. Ráadásul a kutyusokat is tárt karokkal és friss vízzel várják!

 4 ROMANTIKUS ÚTI CÉL ÁLOMPÁROKNAK>>

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
9/10
High-end faktor
9/10
Overall score: 9/10