Nem is lehetne aktuálisabb a Playboy Birodalom által teremtett értékeket összeszedni, mivel a márkanév, a magazin és az oldal jelenleg új tulajdonost keres. Az 500 millió dolláért árult vállalat a guruk szerint jóval többet is érhet, így valószínűleg nem kell sokat várni az új tulajdonos jelentkezésére. Kérdés, hogy Hef bácsi helyett ki lesz az, aki képes lesz nem csak egy márkát, hanem egy életérzést teremteni a Playboy világából, amely megállja a helyét a mai digitalizált világban is. De a jövő helyett, most fókuszáljunk a múltra, és vegyük sorban, a teljesség igénye nélkül azokat az érdemeket, amelyeket Hugh Hefnernek köszönhetünk.

1, A meztelenkedő hírességeket

Ma már, az Instagram és a Kardashian család korában nehéz elképzelni, hogy valaha igazi kuriózumnak számítottak a meztelenkedő hírességek! A Playboy tette Marilyn Monroot szexszimbólummá, itt vetkőzött le először Pamela Anderson és a Drew Barrymoore is! Bár ma már kezdi elveszíteni jelentőségét a meztelen női test, azért húsz évvel ezelőtt még óriási szenzációnak számított a férfiak elsőszámú vágyálmainak idomait nézegetni a magazin lapjain.

2, Miatta tudjuk, hogy néz ki a mennyország

Óriási oszlopcsarnokok, vörös hálószobák, fiatal, feszes, illatos bombázók, menő sportkocsik, egésznapos házibulik és pezsgő korlátlan mennyiségben. Ez maga a mennyország!

3, A szilikonciciket

Talán a magazin oldalain, na meg persze Hef bácsi oldalán találkozhattunk először a labda méretű, kerek műcicikkel, amelyek azóta a magazinban (és nem csak a magazinban) szereplő bombanők elengedhetetlen kiegészítőivé váltak. Igaz, mostanában sok a túlkapás, de azért az igényesen megműtött cicik vadítóan dögösek.

4, Az igényes aktfotókat

A Playboynak köszönhetjük a női szemmel is igényes, szexi, kicsit sem alpári aktfotókat, amelyekre valóban büszkék lehetnek a szerencsés Playmate lánykák.

5, A szőrmentes női testet

Emlékeztek még a „szőrös korszakra”? Igen, ez volt a magazin megjelenése előtt. Színes csipkefehérneműk és szőrös alsótest. Aztán megérkeztek a selymes, teljesen szőrtelen Playboy-lányok, akik azóta sem mentek ki a divatból(szerencsére).

6, A luxusprostituáltakat

Az ősi mesterség már a Playboy előtt is létezett, de Hef bácsi emelte a prostituáltakat a gazdag üzletemberek első számú szórakozásává. Ma már el sem tudnánk képzelni egy igazi Billionaire bulit minőségi örömlányok nélkül.

7, A fürdőruhás félpucér bulikat

Feszített víztükrű medence, koktélok, DJ és persze falatnyi, tangás bikiniben mulató lányok. Ilyen egy átlagos szombat délután a villában és persze a mi álmainkban is.

8, A meztelen hölgyes naptárt

Nem Hefi találta fel a spanyol viaszt, de ő emelte minőségi, művészi szintre a meztelen naptárfotózást. Fogadjunk, hogy neked is megbújik még egy ősi példány az ágyad alatt.

9, Te is nyuszinak hívod a csajodat?

A Playboy előtt mégis ki becézte Nyuszinak a barátnőjét?

10, A magassarkú cipőket az ágyban viselve

Őszintén reméljük, hogy hozzánk hasonlóan Benneteket is szokott magassarkúban várni szívetek választottja a munkából hazaérve. Bár a Playboyhoz inkább az áttetsző, üvegtalpú szandálok köthetőek, de azért nekünk a kicsit szolidabb csillogó köves verziók is bejönnek.

11, A csábító ékszereket

Tudja valaki, hogy mégis mire jó a bokalánc vagy a kicsit derék alá ejtett csípőlánc, esetleg a köves nyakörv? Mondjuk egy magazinfotózásra vagy egy kis otthoni mókára. Másra biztosan nem.

12, A jacuzzit, mint egy helyszínt az összebújásra

Hef bácsi előtt gondolt valaki a jakuzzira úgy, mint potenciális helyszínre az összebújáshoz? Pezsgő, eper és a csobogó melegvíz. Kell ennél több?

13, A kihívó farsangi jelmezeket

Legyen szó katonáról, rendőrnőről, Piroskáról vagy menyasszonyról a szoknya alig takarja a feneket, a felső pedig a ciciket. Ezeket a kreatív ám kihívó jelmezeket egyértelműen a Playboy villa lányainak köszönhetjük.

14, És a bulik legnépszerűbb csajjelmezét

Ja és ki ne felejtsük a sorból a feketébe vagy pirosba öltözött Playboy nyuszikat. Mégis mikor voltunk utoljára olyan jelmezes bulin, ahol ne botlottunk volna bele ebbe a kreatív megoldásba?

15, A státuszszimbólum csajokat

Nincs más dolga, csak annyi, hogy szép legyen, csinos legyen és költse a pártfogoltja kemény munkával megkeresett millióit. Akárcsak Hugh szerelmei, Holly és Bridget.

16, A hatalmas párkapcsolati korkülönbséget

Őszülő, hatvan éves férfi egy csinos, huszonéves bombázóval az oldalán? Ilyenkor mindig rájövünk, hogy létezik őszinte, igaz szerelem.

17, Egy új lakberendezési stílust

Bársony, bordó, leopárd minta, plüss, arany és kristály mindenütt, hogy a koronákat és a monogrammokat ne is említsük. Íme a Dandy stílusú lakberendezés, aminek a szülőatyja egyértelműen Hugh Hefner.

18, A 90-es évek kedvenc szimbólumát

A jó öreg 90-es évek. Nyuszik a ruhákon, az ágyneműkön, a tollakon, a bugyikon, a körmökön, sőt a szempillákon is. Ja, és persze az elmaradhatatlan nyuszi tetkók. Na azok bár ne lettek volna.

19, A csillámló bőrt

Miről ismerni fel egy hamisíthatatlan Playmatet? Az egyik alapkövetelmény a kerek popsi és a kerek cici mellett a csillogó, fényes, sima, bronzos bőr. Ezt még mindig imádjuk.

20, A “szexutáni” megjelenést, mint fogalmat

És mi a másik alapkövetelmény? A fénylő dús ajkak, a laza hullámos, hosszú haj, és a bronzos, sötét szemhéjfestés, hosszú szempillákkal. Íme az elképzelt „szexutáni” megjelenés.

21, A cukrosbácsi definícióját

Hogyan írnánk le egy igazi cukrosbácsit? Őszölő haj, apró termet, hatalmas villa és vastag bankkártya. Ja, és a már említett státuszhölgyek. Nem ismerős ez a személyleírás valahonnan?

22, A 90-60-90-es álomnőket

Már tudjuk, hogy egy vérbeli Playmatenek csillogó a bőre, hullámos a haja, tökéletes a sminkje, szépek az ékszerei és az örök klasszikus 90-60-90-es méretekkel rendelkezik. Ez a szexszimbólum receptje.

23, A selyemköntöst, mint nappali viseletet

Hefi előtt mászkált valaki egész nap bordó, selyemköntösben úgy, hogy ezt bárki stílusosnak, sőt menőnek gondolja? Szerintünk ő volt az első.

24, Hogy van valaki, akit életünk végégig csodálhatunk és irigyelhetünk egyszerre!
Boldog 90. születésnapot Hugh Hefner!

landscape-1435085390-esq0413138b-hugh-hefner-2

DÖGÖS CSAJOK A PIRELLI NAPTÁRBAN>>

Billionaire életérzés
10/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
10/10
Overall score: 10/10